Guldklimpar till AIK

Grattis David Engblom / Jesper Zerman

Först var Viktor Fasth denna säsong och nu även David Engblom. Vad har dom gemensamt egentligen mer än att dom spelar/spelat i AIK? Jo, båda har blivit fäder för första gången och bara för att så har det blivit en av varje, så att säga.

Grattis Viktor Fasth / Jesper Zerman

Viktor fick ju som bekant en liten dotter i somras och nu i lördags vad det då Engbloms tur att bli far, till en liten son.

Ett stort GRATTIS till båda spelarna!

Nu förstår man varför inte Engblom var med i Finland. Rätt timing att INTE dra över till grannlandet när det är så pass nära.

* * * *

Match ikväll emot SSK! Borde vara Viktor Fasth som står om dom nu fortsätter att köra på varannanfilosofin. Innan matchen så är det ju middag och presentation av nya matchtröjan för dom som har köpt ”Mera AIK”.  Vi andra, vi får vänta till matchstart, vilket kanske inte är den längsta väntan i världshistorien.

Flera har frågat mig om det här med säsongskorten och om man går in gratis på dessa ikväll, och det gör man ju inte. Vet inte om det är något speciellt alls den här säsongen med säsongskorten utan det är nog bara om man har köpt ”Mera AIK” som man får något extra.

Till derbyt t ex så är det inget tidigare förköp för säsongarna – enligt AIK – utan det gäller verkligen att hänga på låset är derbybiljetterna släpps.

* * * *

Fick höra att Mathias Franzén och Patric Gozzi tydligen är uttagna till kvällens match. Bång och Salle skadade, det vet vi, men är det någon mer? Nyfiken blir jag allt med tanke på att dessa killar inte skulle plockas ”hem” hur som helst.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, Allmänt, Säsongskort, Träningsmatch och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Guldklimpar till AIK

  1. lalaland skriver:

    Så det är altså inget förköp på hemma derbyn?

Kommentarsfältet är stängt.