Behrens Vänner

Behrens-Vänner-Ett-supporterinitiativ-banner

Ett nytt supporterinitiativ har sett dagens ljus. Det går framåt med raska steg och det är nu vi alla verkligen kan göra skillnad för vår klubb.

Alla är lika viktiga oavsett. Är du en företagande supporter eller endast supporter så är du viktig. Du är viktig för att just du vill AIK:s väl och med Behrens Vänner kan vi göra skillnad. Få kan göra mycket men många kan försätta berg.

BEHRENS VÄNNER

  • Vår ambition är att hjälpa de sektioner inom AIK som är i behov av ett ekonomiskt stöd och idag ligger fokus på AIK Hockey.
  • Tillsammans med AIK kan vi utföra stordåd! Det finns en enorm styrka i AIK-familjen.
  • Vi hoppas på att kunna erbjuda en ny och unik informationskanal för supportrarna genom supporterinitiativet Behrens Vänner.
  • Det engagemang och driv som finns hos supportrarna är vad som gör Behrens Vänner möjligt och som kommer att borga för en given succé.
  • Behrens Vänner kommer att samarbeta med de olika supportergrupperna och kommunicera via webb, forum och andra sociala medier för att nå ut till så många AIK-själar som det bara är möjligt.
  • Vill du vara med i Behrens Vänner kontakta oss gärna här

Gör du affärer med något av företagen som presenteras på Behrens Vänners hemsida så vet du att pengar, garanterat går till AIK. Det enda ”krav” som ställs är att du uppger, Behrens Vänner.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i AIK, Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.