Black Indeed önskar er ALLA en God Jul!

J18 vann mot SSK i träningsmatchen / Eddie

J18 vann mot SSK i träningsmatchen / Eddie

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Hösten kanske inte varit den roligaste sportsligt sätt när det gäller vårt AIK, men vi har ju J18, J20 och ett helt nytt supporterinitiativ vi kan glädja oss åt.

Visst känns det sådär just nu när det gäller vårt kära hockeylag men det sista som lämnar oss är hoppet, det borde vara så i alla fall. På torsdag väntar Leksand och i skrivande stund är det ”bara” knappa 2 000 biljetter kvar till matchen. Vi bör kunna ge Leksand en rejäl match. Klackmatchen kommer vi vinna lätt men det är på isen poängen fördelas och för vår del så hoppas jag och tror att laget ska fixa TRE poäng.

Känns på något som laget är skyldiga oss det efter plattmatchen mot Brynäs. Jag tror att just den matchen blir tändvätska för laget och att de kommer att ge allt för att ”betala tillbaka” till oss på läktarna.

Det vill till att ALLA jobbar stenhårt och inte åker omkring och lallar på isen, som vissa spelare har gjort. Ingen nämnd ingen glömd. Däremot så hoppas jag att Steen, Hynning, Ahlströmarna, Hurtubise fortsätter på den inslagna vägen. Det har varit en fröjd att se dessa spelare på senare tid. Även Marcus ”Lillis” Nilsson har börjat växla upp och jag skulle vilja se honom få mer speltid för att just öka på hans självförtroende.

Min lilla drömkedja är just ”Lillis”, Pirnes och Janmark. Påminner väldigt mycket om förra säsongens kedja som levererade mest hela tiden, men då med Little. Little och ”Lillis” är ju typ samma namn, så varför inte, liksom.

Bryt förstakedjan och sätt ihop Melin med Hurtubise och Hynning. Hynning snabb och Hurtubise jobbar stenhårt mest hela tiden. Ramstedt kan få jobba stenhårt tillsammans med Blomdahl och Sandberg. Jobbar han inte då, ja då blir det problem för honom. Det går ju att spåna rätt mycket när det kommer till kedjorna, så jag kan även tänka mig att sätta ihop Melin med Ramstedt och Hynning, men det känns ändå som att man ska splittra förstakedjan, totalt.

Steen har varit fantastisk och det spelar ingen roll egentligen vem han spelar med, men tillsammans med Ahlströmarna passar han. Denna kedja har levererat och det är faktiskt sällan man ser denna kedja i egen zon.

Så vill laget ge mig en julklapp så önskar jag mig ett stenhårt arbete på isen den 26 december och att man verkligen spelar för klubbmärket på bröstet för då kommer vi att ta tre poäng.

J18 / J20

Det börjar hända saker på hemsidan vilket kanske inte alla har koll på, men nu finns lagen uppdaterade på AIK:s officiella hemsida. Det kommer att komma mer information om lagen så fort helgerna är över för snart drar det igång för lagen igen. J18 spelar i Allsvenskan och J20 ska ta sig an fortsättningsserien i SuperElit. Där ska man kämpa sig till en plats i slutspelet så det är verkligen viktiga matcher framöver.

J18 hittar ni här och J20 hittar ni här. Hela laget samt spelschema för kommande matcher finns inlagt. Det är bara att följa länkarna.

I fredags spelade AIK J18 en träningsmatch mot SSK nere i AXA Sportcenter. Det blev vinst även om ”vi” låg under med 0-2 efter första perioden. Lite halvslarv i första perioden rättades till sen var det inget snack. Kevin Hermansson Axh gjorde två av målen och Niklas Lindholm det avgörande 3-2 målet.

Vill återigen göra reklam för våra juniorer för det finns väldigt många bra spelare, även om det finns kritiker. De flesta som kritiserar har inte sett en enda match, och det vanliga man hör är, att med tanke på att exempelvis J20 inte gick till Topp 10 så är laget inte bra. Jag säger att det är helt fel och varför man inte gick dit finns det anledningar till och från att ha legat väldigt pyrt till i serien kom laget till slut fyra i SuperElit. Avslutningen med två segrar mot Dif – 5-1 och 5-2 visade att det här laget är något att räkna med.

Tycker ni ska göra som några få av oss gör, kolla in juniorerna, ni kommer inte att bli besvikna.

Behrens Vänner

Förmodar att många har hört namnet vid det här laget, men har ni inte det så är det ett supporterinitiativ som startats av eldsjälar till AIK och just nu AIK Hockey.

Behrens Vänner är ett supporterinitiativ och en insats för att förbättra ekonomin för de olika sektionerna inom AIK! Först ut och mest akut är ishockeyn!

Vi som är initiativtagare till detta är företagare med ett hjärta som brinner för AIK. Vi sponsrar idag inte AIK men vi lider med klubben, kansliet som arbetar dygnet runt för att få ihop det hela och alla som inte är tillfreds med den situation klubben är i.

Är ni egenföretagare eller arbetar på ett företag med AIK-hjärta så vill vi komma i kontakt med er. För att inte ta intäkter från den traditionella sponsringen så ska ni inte vara sponsorer till AIK idag (initialt ishockeyn). Att man inte sponsrar AIK idag kan bero på att man inte tycker att man får tillräckligt mycket tillbaka för investeringen, att man är nyetablerad eller att man inte vågar sponsra p.g.a. ekonomiska skäl.

Vi söker i första hand kontakt med mindre företag. Tanken är att ni ska tjäna pengar på detta, samtidigt som ni bidrar med pengar till AIK. Det vi ser framför oss är att ni längre fram går in som traditionella sponsorer och ger plats för nya aktörer inom konceptet. De små företagen växer med AIK, AIK växer med företagen! Supportrarna/Slutkunderna kommer heller inte gå lottlösa i detta!”

Så vad sägs? In och läs på hemsidan Behrens Vänner och anmäl dig/ditt företag till den första informationsträffen som äger rum den 2/1 klockan 17:00 på restaurang Orkidé vid Hovet.

God Jul!

Så med dessa ord önskar jag er en riktigt God Jul och självklart ses vi på Globen den 26/12

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Allmänt, J18, J20 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.