Höstlov = Hockey

Nu ger vi laget stödet de som väl behöver. Foto: Jesper Zerman

Nu ger vi laget stödet de som väl behöver. Foto: Jesper Zerman

Efter den helt sinnessjuka vändningen mot Lakers så är det dags för match mot Färjestad. AIK Hockey har påpassligt riktigt bra erbjudanden till dig/er som ”normalt” inte brukar gå.

3 417 personer såg AIK:s galna vändning mot Lakers i måndags. Visst, det är en av veckans absolut sämsta speldagar men det är ändå på tok för lite folk. Många valde att sitta hemma/pub för att se matchen mellan Elfsborg och Malmö i stället och samtidigt så har vi ju alltid denna ”tur” att det spelas matcher i någon av våra andra sektioner. AIK Innebandy hade match samtidigt – AIK vann med 8 – 4 – och på plats i Solnahallen var det 1890 personer. Så att vi är en klubb med krockar är ju ren fakta.

AIK la ut en ”blänkare” om den galna vändningen och i just detta nu, så är det 8 833 som gillat det inlägget. Tänk om ni kunde förgylla Hovet med er närvaro – ni som bor i Stockholm – och ge spelarna det extra stödet i VARJE match. Jag bara tänker, TÄNK OM. Finns ingen annan plats som kan låta så mycket som just Hovet och det vet våra motståndare också om. Oavsett tabelläge idag – 10:a –  så har vi världens möjlighet att hjälpa laget till sköna poäng mot Färjestad som ligger på nedflyttningsplats.  Ska jag vara ärlig så tycker jag att just det laget kan stanna där. Vid en vinst så drar AIK iväg från Färjestad och skapar ett litet försprång på fyra poäng som är hur viktiga som helst.

Glädje, lättnad och en fantastisk kämparinsats! Foto: Jesper Zerman

Glädje, lättnad och en fantastisk kämparinsats! Foto: Jesper Zerman

Den glädjen som laget visade upp vid islossningen av målskyttet och vinsten var helt fantastisk att se. Även om det knakat ordentligt i maskineriet så gav aldrig laget upp. Det skulle liksom bara bli vinst. Det om något är att visa HJÄRTA, STOLTHET och att VÅGA VINNA.

Flera ordinarie spelare på skadelistan och dessutom en av våra bästa backar samt Björn Melin som startat denna säsong helt fantastiskt gjorde segerns sötma ännu sötare. Oturen fortsatte ju under matchen att grina oss i ansiktet då vi fick Christian Sandberg skadad – revben – men då klev ju andra fram i stället. När Oscar Ahlström sliter som ett djur för att försöka nå en puck som är praktiskt taget helt omöjlig att nå, men där han visar en sådan inställning att matchen fasen inte skulle vara förlorad, ja då vände det för hela laget. Att vår poängkung Mattias Janmark – grattis till platsen i Tre Kronor – även gör två mål är inte heller det fy skam. Derek Joslin som verkligen börjar visa vem han är och med sitt hårda skott också gör mål, ja då spelar det ingen roll tydligen att vi är kort om folk, för viljan att vinna är starkare än något annat.

Det är många spelare som fortfarande väntar på utdelning i form av mål, men man får se det positivt. Vi har sparkapital och när det väl lossnar så kommer även vinsterna. Jag hoppas att laget tar med sig allt av den tredje perioden mot Lakers och att man sätter hög press direkt på Färjestad, för är det några som har stabbiga backar, så är det just FBK.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Har du barn? Passa på att ta del av AIK Hockeys höstlovserbjudande. Det är först till kvarn som gäller, men klicka bara på länken  – Höstlovserbjudande – så kommer du direkt till sidan.

Har du säsongskortförutom klacken? Varför inte dra med någon vän/mamma/pappa/svärmor/farmor ja, vem som helst och detta helt gratis! Vem tackar nej till att bli bjuden på hockey oavsett? Kom ihåg att du har 10 biljetter att tillgå till specifika matcher, så det är bara att gå vidare via länken – Kompisbiljetter – och hämta ut din-(a) biljett-(er).

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Black Army rustar för matchen på Annandag Jul och behöver DIN hjälp! Sedelkampanjen drar igång på allvar nu på torsdag, så ta gärna med dig lite extra sedlar/mynt och lägg i hinkarna som kommer vara utspridda runt Hovet.

AIK I MED- OCH MOTGÅNG!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Allmänt, Match, SHL och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.