Nu kör vi!

Nu kör vi! /AIK Hockey

Nu kör vi! /AIK Hockey

Daniel Rudslätt har signat den sista pusselbiten i säsongens lagbygge. Brett Carson förstärker laget och att det blev en defensiv back är det nog ingen som gråter över.

Brett Carson blev den sista värvningen innan säsongsstarten 13/14

Brett Carson blev den sista värvningen innan säsongsstarten 13/14

Rudslätt levererar igen! Ytterligare en kanadensare in i laget. Ska sanningen fram så vet jag inte så mycket om  Brett Carson men om man lyssnar runt så är det en riktigt bra värvning. De kommentarer som kommer, är att Carson inte är en speciellt offensiv back, men i nuläget känns det som det kvittar. Vad han har gjort ”där borta” är inte samma sak som att spela här hemma.

Det är rätt skönt att det inte börjar förrän om en vecka med tanke på att Carson i alla fall får lite tid på sig att anpassa sig till stor rink.  Kunde Derek Joslin anpassa sig snabbt så kan nog även Carson göra det.

Det sägs, enligt rykten att det finns en NHL-klausul för Carson som sträcker sig fram till den 8 oktober, men det är inget jag tänker haka upp mig på. Vi vet hur det gick med Ramstedt och vad han gjorde. Trivs Carson så kan vi nog få honom att stanna han också.

Truppen är alltså helt klar nu och det känns som att vissa experter kommer att få det lite jobbigt framöver. Klarar vi oss ifrån skador så är det ingen tvekan om att vi går till slutspel. Om vi gör det från att komma sju, åtta, nia eller tia spelar mindre roll, men vi kommer att göra det.

¤¤¤¤¤

Björn Melin tog hem den totala poängligan på försäsongen med 11 poäng, fyra poäng före nyförvärvet Teemu Ramstedt. Mattias Janmark kom trea.

¤¤¤¤¤

Igår var det Hockeyfest på Taket. Black Army, Smokinglirarna i samarbete med AIK hockey anordnade festen som blev lyckad på alla sätt och vis. Ni som inte var där, ja ni missade något.

Vad som hände på festen, stannar på festen, men så mycket kan jag säga att fyra av spelare verkligen bjöd på sig själva. Roliga intervjuer och många supportrar som verkligen ser fram emot säsongsstarten.

Det här kommer att bli ett återkommande event så nästa säsong, då gör ni klokt i att boka in er på festen. När dessutom allt överskott går till AIK så finns det egentligen ingen anledning att inte gå.

¤¤¤¤¤

Är du inte medlem i AIK, bli det. Framöver kommer du att kunna ta del av massvis med bra erbjudanden från våra sektioner och idag kom ett erbjudande från AIK Hockey som är värt att kika på.

Säkra dina platser på stormatcher. Paketet inkluderar premiären mot HV71 lördag den 14 september klockan 16:00, båda matcherna mot Leksand (onsdag den 16 oktober 19:00 på Hovet och torsdag 26 december 16:00 i Globen) samt den första matchen efter grundserien (d.v.s. första slutspelsmatchen, play off till slutspel eller kvalserie).

Nu har vi alltså förtur på alla matcher så varför inte bli medlem eller du som är medlem, KÖP DINA BILJETTER I GOD TID!

¤¤¤¤¤

GÖR SOM AIK FOTBOLL! Bege dig till Hovet på lördag. Hela fotbollslaget kommer dit för att stötta våra hockeyspelare.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Elitserien, SHL och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.