Derek Joslin är på plats

Joslin i samtal med Bäcklin

Joslin i samtal med Bäcklin


Nu har Derek Joslin gjort entré i AIK. En riktigt bjässe som det inte kommer att bli lätt att möta, i alla fall om man ser till det kroppsliga.

Joslin har gjort entré. Igår kväll blev han hämtad på Arlanda av lagets ”pappa” Laffa. Eftersom det var mycket köer så tog Laffa en sväng förbi Ritorp, för att visa var AIK-familjen håller till. Kanske bäst att visa innan det var dags för träning så att killen inte fick en chock i jämförelse med AHL/NHL. Nu visade det sig att han uppskattar att det är genuint. ”No flash, is better” var väl kommentaren.

Kortfattat kan man väl säga att det är en riktigt stabil pjäs och det kommer inte vara lätt att komma i närheten av vår målvakt så länge Joslin är på is. En som fick känna på det var Dennis Nordström. Nordström försökte verkligen stå kvar men Joslin ville annat och Nordström hamnade i isen. Joslin har även ett riktigt bra skott, och nej, han är inte en ny Milam, utan det här skotten sitter där de ska, vilket känns som att vi behöver, från backposition.

Jag tror att vi har fått in en riktig fullträff när det gäller Joslin. Han är inte bara stor utan även rörlig på skridskorna och han ser helförbannad ut, för jämnan. Det kan som sagt bli en rolig säsong det här.

Har en känsla av att vi kommer få vänta tills efter lagets träningsläger innan vi ser Joslin på match. Resan sitter nog lite i benen – han kom sent igår. Däremot så var Henrik Rommel (forward) och Rasmus Sörgardt (back) med från juniorerna idag på träningen. Två mycket bra spelare som jag kommer skriva lite mer om från matchen igår mot Djurgården.

Derek Joslin i vit tröja, först i ledet.

Joslin framför egen målvakt. En lätt liten knuff i ryggen på en av Ahlströmarna

Joslin bryter uppspel. (dålig kvalité, sorry)

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, SHL, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Derek Joslin är på plats

  1. nyberg skriver:

    No flash, minst sagt när det gäller Solna kommun. Byggbaracker att byta om i och materialförråd i bastun, duschar som fungerar om man har tur. Inte värdigt ett Elitlag och den ungdomshockey som finns på Ritorp.

    /Nyberg

Kommentarsfältet är stängt.