Det börjar bra

AIK trogen i tre säsonger till / Jesper Zerman

AIK trogen i tre säsonger till / Jesper Zerman

Marcus Nilsson blev det första nyförvärvet till kommande säsong och Christian Sandberg skriver på för tre nya år. Inte nog där, Daniel Rudslätt tar över sportchefsjobbet. Helt enkelt en mycket bra start på kommande säsong.

Vi längtar redan till kommande säsong men det är långt dit så vad kan vara bättre än att få  lite nyheter från AIK. Tre riktigt bra värvningar är redan klara.

Marcus Nilsson från Karlskoga är en riktigt bra spelare som jag har följt i Hockeyallsvenskan den här säsongen. Nästan lite för bra för att vara sant. En otrolig spelare i powerplay och en spelare som kan läsa spelet. Har en känsla av att det kommer bli ett och annat drömpass från den spelaren kommande säsong. Helt enkelt en spelare som kommer att gå hem hos oss på läktaren,

Välkommen till AIK, Marcus Nilsson

Christian Sandberg skrev idag på för tre säsonger till. Hur stort är inte det? En spelare med ett så stort klubbhjärta att många andra bleknar. Alla vet vad hans klubbkänsla betyder och han kan vara med och leda laget till framgång. Nu håller vi tummarna för att ”Sampa” får vara skadefri kommande säsong så att han är med från början.

Tack Sampa för att du stannar

Egentligen inte oväntat att Daniel Rudslätt tar över jobbet som sportchef. Rudslätt har varit tf under säsongen och han har kunskapen. Frågan är bara om han får ägna sig åt detta på heltid eller om han även ska vara med på marknadssidan? Jag tror på Rudslätt för det är en kille med massvis av kontakter bland spelare och vad jag vet så har han också varit ute och scoutat en hel del under förra säsongen.

Jag citerar @Black_Boris – vilken ni bör följa på twitter om ni inte gör det. ”Vi har inte bara Sveriges snyggaste klubbmärke. Vi har även Sveriges snyggaste sportchef också.”

Tack Daniel Rudslätt för att du väljer att stanna kvar i AIK

Jag träffade Patric Blomdahl nere på Ritorp – innan en juniormatch i helgen – när han precis hade avslutat ett träningspass på campen. Vi stod och pratade om ditten och datten, ja alltså den gångna säsongen och ett är väl rätt klart att det kändes oerhört skönt att klara kontraktet, men att det var en mycket konstig säsong med alla skador och sjukdomar som härjade i laget.

Passade självfallet på att fråga honom hur det kändes med C:et på bröstet och vad han tänkte om det. Blomman var ju självklart väldigt stolt över kaptensrollen men som han sa; -Jag var ju den som avskydde att prata med domarna tidigare och nu är det jag som SKA göra det, så visst känns det konstigt.

Laget kommer att köra fram till midsommar nu och sedan blir det ledigt i några veckor för att sen – som vanligt – starta säsongen på Gotland.

SM-FINAL PÅ HOVET

På lördag kl 15.30 spelas det SM-final på Hovet. AIK:s damer tar då emot Brynäs i en direkt avgörande final. Allt stöd som laget kan få kommer att hjälpa dem att bärga hem Guldet till vår anrika klubb.

Mer information kommer ni att hitta på AIK:s officiella hemsida inom den närmsta tiden.

Kvartsfinal på Ritorp

I morgon torsdag (21 mars) spelar vårt J18-lag kvartsfinal mot Modo. AIK har bara EN match hemma så hjälp laget till en chans att knipa en vinst från start. Matchpucken släpps 19:00. Modo är det högre rankade laget, vilket innebär två bortamatcher i helgen så en bra start är oerhört viktigt.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Damlaget, J18 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det börjar bra

  1. Micke C skriver:

    Underbar rapportering, gör att jag som missionerar om AIKs storhet lätt kan följa med i vad som händer.
    Stort tack

Kommentarsfältet är stängt.