Big Dick Tärnström

Dags att ta farväl av en hjälte

Dags att ta farväl av en hjälte

Det känns vemodigt. Det känns som att något kommer att fattas. Det kommer att bli ett tårfyllt farväl, men på tisdag ska vi hylla vår hjälte Dick Tärnström och vi ska göra det som sig bör, ordentligt.

Det kommer att kännas vemodigt, men det var något som var väntat. På grund av ett svårt diskbråck blev Dick Tärnström tvingad att lägga skridskorna på hyllan och nu är det dags för oss att visa hur mycket Tärnström har betytt för oss som spelare i AIK.

Första gången jag gjorde en intervju med Dick Tärnström var när han var i Sverige 2007 och tränade med Tre Kronor. Att bara gå fram till en spelare som spelat i NHL i flera år kändes lite nervöst, men jag tog mod till mig och frågade lite försiktigt om det gick bra att ställa några frågor. -Sjävklart, blev svaret från Tärnström.

Jag gjorde en kortare intervju för sajten SvenskaFans / Golden Hill där vi pratade AIK och NHL samt om det fanns någon möjlighet att få se Tärnström i AIK-tröjan i framtiden. Jag minns det som igår och det som slog mig då, var hur mycket AIK betydde för Tärnström.

Dags att ta farväl av en stor hjälte

De flesta vet vilken enorm AIK:are Dick Tärnström är och vad han har betytt för klubben och det nu dags för oss ALLA att visa det för honom också. Dick Tärnström är värd stående ovationer och kvällen ska tillägnas Dick Tärnström och ett fullsatt Hovet kommer samtidigt att hjälpa laget i matchen mot HV71.

Om det så är din första match för säsongen så är detta helt rätt match att gå på. Någon kom på den underfundiga meningen; -”Dröm om slutspel -lev i nuet” och det är väl exakt vad vi ska göra.

Strunta i hur säsongen har sett ut tidigare, det är NU vi lever. Tillsammans kan VI hjälpa laget och samtidigt ge Dick Tärnström den hyllning han verkligen är värd. Går vi man ur huse och visar vårt stöd för Dick, så kan han knappast få en bättre avslutning på sin karriär som hockeyspelare.

Du köper din biljett här och får samtidigt en biljett till matchen mot Modo den 14 februari. Ett erbjudande som man knappast kan motstå, eller hur?!

Visa ditt stöd för Dick Tärnström!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.