Demonstrera mot poliskostnaderna

Gör din röst hörd på lördag / Jesper Zerman

Igår kom beslutet att polisen tänker ta fullt betalt för polisens arbete vid idrottsevenemangen i Stockholm. Länspolismästaren går alltså emot allt och alla och sätter sig på en väldigt hög häst, så nu är det dags att göra din röst hörd.

På lördag spelar AIK Hockey match igen. Denna gång ställs vi mot topplaget Luleå. Efter en riktigt medioker början i serien där många spelare har varit borta så har laget inte fått till det ordentligt och i och med detta, så saknas även publiken. Nu har vi verkligen något att uträtta och gör vi det, ja då stöttar vi både laget och AIK samtidigt som vi gör våra röster hörda.

Vad jag önskar nu, är att BA, Sml, UN, FB, AIK Tifo med flera verkligen uppmanar folk att gå för att göra sitt. Det är ett ypperligt tillfälle att förmedla vad vi tycker, att det här är HELT FEL VÄG ATT GÅ.

Det här beslutet kommer att ruinera klubbarna och det är helt enkelt vansinne. Polisen bestämmer själva hur många poliser som behövs och dem kommer att ta betalt som de själva tycker. Vem kan göra så idag utan någon som helst konkurrens? Jag kallar det MAKTMISSBRUK!

Det är alltså dags att visa att vi inte tolererar vad som helst. Vi vill inte se våra klubbar gå i graven för något som en ”idiot” beslutat. Länspolismästaren går ju till och med emot sin egen styrelse.

Vi har alla några dagar på oss att skapa ett riktigt bra evenemang där vi kan uttrycka det vi känner och om alla ställer upp mangrant så kommer detta att höras i hela Sverige. Det håller inte att en polis ska få bestämma om klubbarna ska överleva eller inte. Det håller inte heller att det inte finns någon som helst konkurrens när det gäller fakturering.

Nu när det går minst sagt dåligt för laget så är det här som sagt ett ypperligt tillfälle att ställa sig bakom både laget och klubben. Ju fler vi blir desto bättre hörs vi.

¤¤¤¤¤

Ikväll ställs laget mot Linköping. Ett Linköping som gått rätt bra i inledningen. Jensen är tillbaka ikväll men tyvärr fattast fortfarande Blomdahl och till skadelistan kan nu även läggas Fredrik Carlsson. Hur pass allvarligt det är med ”Fish” vet vi inte men backsituationen är just nu en riktigt akilleshäl.

Alla forwards, ja förutom Blomdahl verkar vara med och börjar laget skjuta på mål, så kan det gå bra. Tror att när vi får tillbaka varenda spelare så kan det här laget utföra mirakel.

Problemet har ju varit att vi inte har spelat en enda match med fullt lag. Jag tror inte att AIK har råd att värva spelare och det är av den enkla anledningen som Gozzi inte har agerat utan stått fast vid sitt ord. Skulle vi däremot fortsätta att ha en rad spelare på skadelistan så bör något hända och där kan vi också hjälpa till. Ju fler som kommer till Hovet, desto mer pengar i kassan.

¤¤¤¤¤

Jag hoppas även att AIK tar sitt förnuft till fånga och ser till att göra något åt klackbiljetternas prissättning. En full klack drar folk till långsidorna. Så länge, innan detta görs, så kan man gå in på www.aikhockeystore.se och köpa biljetter till lägre pris.

Du gör skillnad / Jesper Zerman

Du gör skillnad är defacto helt sant. Ni som minns matcherna som gällde så mycket både förra och förrförra säsongen kommer ihåg att när läktarna var mer eller mindre fyllda av folk så lyfte sig laget något enormt.

HJÄLP LAGET, HJÄLP AIK OCH VAR MED OCH GÖR DIN RÖST HÖRD PÅ BÄSTA TID OCH PLATS, KLOCKAN 16:00 LÖRDAG 13 OKTOBER PÅ HOVET!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Allmänt, Elitserien och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Demonstrera mot poliskostnaderna

 1. Robin skriver:

  Ett krav man måste kunna ställa på poliserna, ifall vi nu får fyrdubbla avgifter måste vara att:
  Alla beväpnade poliser på och runt arenan måste vara drogtestade.
  Vi kan inte att ha en massa överpåtända poliser på effedrin, amfetamin och steroider, bland våra ungdommar och barn på idrottsevenemangen!
  Vägrar polisen att gå med på detta krav, så ska där inte betalas ut en krona!

  ALLA BEVÄPNADE POLISER MÅSTE DROGTESTAS!!!!

  Det har dom råd med!
  Minst en gång i veckan!

 2. Per skriver:

  Demonstration JA, på match NEJ! Har absolut ingen effekt om det inte görs en samlad demonstration med Dif Hif och AIK fans. Varför skulle polisen om vi ensamma med ett par hundra som mest, protesterar. Detta måste göras med march mot Polishuset och då sätta rejäl press på snuten.

  • Black Indeed skriver:

   Det var kanske mest för att få folk till Hovet. Självfallet bör man göra det tillsammans men att börja någonstans är aldrig fel. Även en liten höna hittar korn ibland.

 3. Micke C skriver:

  Väl skrivet, önskar jag kunde vara på plats.
  Det är lite för långt att åka då jag missionerar om AIKs storhet i Göteborg.

Kommentarsfältet är stängt.