I med- och motgång

Ibland kan det blåsa kalla stormar!

När det blåser kalla stormar, när himlen verkar vara ganska grå, det är då, just då, laget behöver oss som mest.

Alla känner frustration. Vi supportrar gör det. Laget gör det, ledning gör det, ja ALLA gör det. Vad behöver man då? Jag tror att man tillsammans kan göra något så att vi vänder den negativa trenden. Självfallet ska även laget spela bättre men tillsammans kan vi göra något.

Jag såg intervjun med Christian Sandberg. Kan man blir mer genuin än vad Sampa är? Han står och ber om vår hjälp i TV även om han inte säger det rakt ut. Han säger att laget måste ta sig ur den här negativa trenden och att dem tränar på det hela tiden, så att ge en spelare som Christian Sandberg den hjälpen, ja det är han värd.

VI, ja vi supportrar kan hjälpa laget, hur jäkla uselt man än tycker att dem spelar. En trepoängare skulle vara så ofantligt stort just nu, för ALLA. JAG vet att VI kan och nu handlar det inte om att vara själviska utan det handlar om vår klubb, det handlar om vårt hjärta – AIK.

Vi behöver varandra nu och alla som har tänkt att gå på ”någon” match under säsongen, till er säger jag som Black Boris –”GÅ PÅ NÅGON AV DE KOMMANDE HEMMAMATCHERNA”.  Det är TRE av de absolut viktigaste matcherna i den här serien, jag lovar. Tre matcher som kan bli  NIO poäng om vi hjälps åt.

Om vi struntar i det som varit och ser framåt i stället så kan vi kanske försöka göra allt för att vi ska nå minst 5 000 på tisdag. 5000 AIK:are låter och vi låter mycket.

Smokinglirarna går ut med en vädjan till alla att verkligen ska gå och texten säger rätt mycket. Vi vet att laget inte spelat bra som vi vill att dem ska göra. Vi vet att vi ligger sist och det finns så mycket att klaga på, men återigen, gör vi något tillsammans så kan VI vara med och vända denna negativa trend. Helt enkelt så behöver laget vår hjälp.

När det börjar närma sig slutspel så går vi man ur huse och det är proppfullt på Hovet. Nu  när laget behöver all hjälp de kan få, så hoppas jag och väldigt många med mig att alla sväljer stoltheten och går på tisdag, hur illa man än må tycka om laget, Gozzi och tränarna. Det handlar om överlevnad och om vi lever efter texten i vår hymn så vet vi att det blåser kalla stormar ibland och att himlen kan vara ganska grå, men när det gäller laget som vi älskar så skiner solen alltid på oss ändå.

AIK I MED- OCH MOTGÅNG!

IDAG, I MORGON, FÖR ALLTID – AIK!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Allmänt, Elitserien och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I med- och motgång

 1. Fredrik skriver:

  Håller tummarna.. Tippar 6av9 denna veckan sedan är AIK med igen 🙂

 2. chrille skriver:

  Underbart!
  Känner likadant!
  Nu blåser vi taket på Hovet på tisdag,och visar alla vilken klubb vi ÄLSKAR!!
  ALLA TILL HOVET!!!

Kommentarsfältet är stängt.