Nu kör vi!!!!

Nu blir vi historiska

AIK:s tjejer kommer skriva historia. Inte nog med att AIK Fotboll just nu skriver historia, igen, vi tjejer tänker inte vara sämre utan nu kör vi och vi kör för fullt, till Peking.

VIKTIGT MEDDELANDE!

Söndagen den 23 september kommer AIK:s första tjejbuss rulla ner till Peking! Observera nu alltså att det här är ett historiskt ögonblick, vilket ni tjejer självfallet inte, varken kan eller vill missa.

Bajens ”brudar” åkte iväg  i en buss tidigare, men dels så spelar dem INTE i Allsvenskan och dels så fick dem hjälp med sponsring av ”Bajen Fans”. Vi tjejer i AIK, ja vi fixar det här själva, utan hjälp.

Till att börja med, kommer vi alltså att vara AIK:s absolut första tjejbuss och vi kommer dessutom att vara Sveriges första tjejbuss i Allsvenskan. Idag är det 29 tjejer anmälda så det finns fortfarande plats, för just DIG!

All cred ska gå till Katti och Anna som fixat detta. 240:-/t o r till Peking det kan ni bara inte missa?!

Nu sprider vi det här till varenda journalist i detta land så dem får något att skriva om, jag menar, vi är ju ändå AIK:are. Det brukar ju alltid finnas något att plita ner, på gott och ont.

Så ta och anmäld dig nu till: TJEJBUSS TILL PEIKNG på Facebook och var med på en historisk resa. Vi kommer göra fullständig SUCCÉ.

Tjejbuss till Peking

Över till hockeyn!

Vi bjöds inte på någon höjdarhockey ikväll. Ska man vara riktigt ärlig, och det ska man ju, så var den här matchen riktigt usel faktiskt. På fredag vill jag se jävlaranamma!

Börjar bli en liten mindre tradition att möta SSK innan säsongen drar igång. Förra året blev det vinst med 2-1, den här säsongen blev det med nöd och näppe 3-3 innan SSK vann på straffar.

Egentligen finns det inte mycket mer att skriva än att flera ordinarie spelare var borta, vilket inte ska ha med saken att göra egentligen. Blomdahl, Liwing, DK, Pirnes mfl var på läktarplats ikväll. Tänker inte heller ge kritik åt juniorerna för dem gör det bra, nej det jag är besviken på är att kedjorna inte kan göra mål och spelet i vår egna zon är, snurrigt. Nu tror jag i och för sig att det blir bättring på framöver.

En spelare jag tänker lyfta fram även om han inte återfanns i AIK. SSK:s riktigt duktige målvakt Sebastian Idoff var riktigt kul att se. Även om SSK vann den här matchen så var det Idoff som höll SSK kvar i matchen. Riktigt grym emellanåt och nej, det berodde inte på att AIK:s alla skott var värdelösa utan helt enkelt på att Idoff var bra.

Det är på torsdag nästa vecka det drar igång och det är då – och först då – det verkligen blir    är skarpt läge.

Hörde att någon sagt: -”Hockeysäsongen får stå över nu när det går så bra i fotbollen”. Har man det tänket då kan man inte heller kräva att spelarna ska göra bra ifrån sig. Stödet på läktaren betyder nästan allt. Ingen kallas heller för gårdare om man inte kommer utan det ända som händer är att man inte ger stödet som vi vet finns.

Hoppas att de flesta som var på Hovet under slutspelet även hittar till Hovet under säsongen för som det har varit det här två säsongerna så har varenda match betytt väldigt mycket. Ordet serielunk kan ni stryka ur ordlistorna.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i AIK, Allmänt, Bortaresor, Tjejbuss, Träningsmatch och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.