SCA-Cupen, Sundsvall away

Blomdahl, Klavins och Gozzi är nog på plats i Gärdehov

I morgon är det då dags för två saker. Dels spel för fotbollskillarna mot CSKA borta i Ryssland och dels hockey i en liten mindre arena, i Sundsvall.

Vi är ett gäng som åker till Sundsvall och jag tror inte att man kunde klämma in denna ledighet bättre än just denna faktiskt. Jo det hade ju varit rätt kanon att åka till Ryssland också, men men. Nu åker i alla fall hela laget upp till Sundsvall, inklusive Broc Little och Niklas Jensen, så det ska bli riktigt kul att se dessa killar i en match för en gångs skull. Träning är träning och match är match.

En försäsongscup i Sundsvall kanske känns sådär enligt några men att få se AIK i tre matcher på tre dagar, det är drömmen. Även om inte laget i morgondagens match är att yttersta klass – vi möter Sundsvall – så är i alla fall många med. Tror just en sådan här match kan vara perfekt öppning för både Little och Jensen.

AIK tar med sig en hel juniorfemma och det känns som en mycket god idé. Tre matcher på tre dagar är ändå rätt påfrestande och med tanke på att det varit lite småskavanker en tid nu så är det nog bra att matcha rätt spelare mot rätt lag.

Vi lovar direktrapportering från Gärdehov, ja i alla fall så gott det går. Vi är lovade att det ska fungera med dator så rapporter lär komma. Det kommer i alla fall bli en nostalgitripp för det var ju ett tag sedan man var där uppe i den hallen.

Ni får hålla utkik helt enkelt. Det blir lite längre referat här, eller ja, mina referat brukar inte vara så ingående men vi kommer även att twittra vi som är där så hålle utkik efter @SaraVictorin och @TheStockholmian och självfallet @Marys_Plejs 🙂

Måste tacka Magnus Holmwall  Klubbchef i Sundsvall Hockey – för all hjälp med biljetter till oss AIK:are och jag lovar härmed att både skriva och ta bilder från deras nya hall.

Håll utkik nu efter rapporteringar. Det lär bli mycket att hålla rätt på den 30 augusti 2012 för oss ALLA Gnagare.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, SCA-Cupen, Träningsmatch och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.