Snart släpps pucken

Andreas Frisk efter att ha spöat upp Jalkerud i Bajen / magnusneck.se

Första nedsläpp för hockeyn den här säsongen sker som brukligt i Slite på Gotland. Det har blivit mer eller mindre en tradition för laget att spela första matchen där.

Vet inte riktigt om det är tredje eller fjärde året på raken som hockeykillarna med familjer samlas för en kick-off inför kommande säsong. Ett ypperligt tillfälle för alla att lära känna de nya i laget och deras familjer. Det har blivit en rejäl lyckoträff detta event och jag kan inte tro att det blir något annat den här säsongen.

Den stora skillnaden är väl att hockeymatchen spelas på lördagen denna gång. Tidigare har man valt att lägga den på fredagen för att sedan spela fotbollsmatch dagen efter. Har vi tur nu – ja det finns inte riktigt något schema att få tag i – så spelar laget fotbollsmatchen redan på fredagskvällen.

Det som är mest intressant är våra nyförvärv även om man kanske inte ser speciellt mycket så här förstaträningsmatchen, men jag drar mig till minnes Tobias Viklunds första entré i AIK-tröjan. Han gjorde inte någon besviken, direkt.

Vilka AIK möter verkar inte heller vara klart med tanke på att det står Gotland Finest på hemsidan, men det spelar ju egentligen mindre roll.

Undrar om dem satt ihop ett lag med Romas tidigare #6. Frågan är om han törs vara så kaxig som han var förra säsongen nu när både Pirnes, Melin och Blomdahl finns i laget, ja om han är med förstås!

Nåja, det ska bli kul att se, Pirnes, Josefsson, Hynning, Melin och Frisken. Det ryktades om att Broc Little kommer att vara med men det är nog fortfarande väldigt osäkert.  Janmark har vi ju sett tidigare så honom räknar jag inte som ett nytt förvärv.

¤¤¤¤¤

Förra säsongen var vi endast fem som åkte tillsammans men i år är vi betydligt fler som kommer att vara på plats vid första nedsläpp. Vi kommer att bo i Drömstugorna i Slite så har ni vägarna förbi, kika in till oss andra Gnagare.

Tror som sagt att de flesta försöker rapportera från Gotland så ni får hålla utkik på Twitter  där jag, @Marys_Plejs bland andra,  ska försöka hålla er så uppdaterade som det någonsin går.

Edit: Här är Gotland Finests lag

Backar:

Jesper Bohlin Väsby – 92
Niklas Dahlberg Visby-Roma – 91
Alex Brohmé Arboga – 93
Henrik Dahlgren Sudret hc – 89
Emrik Larsson Visby-Roma 90
Arvid Larsson Visby-Roma 88
philip Kemi Visby-Roma 91

Forward:

Kim Tallberg IFK kumla – 91
Einar Engström Francis Volants Paris – 87
Emil Kåberg Örebro HK – 78
Andreas Olofsson Visby-Roma – 91
Alexander Nilsson Sudret hc – 91
Mikael Jakobsson Väsby – 90
Patrik Gozzi Arlanda – 91
Mikael Söderberg Arlanda – 92
Johan Larsson Minnesota Wilds – 9
2

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Träningsmatch och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Snart släpps pucken

 1. Kaj Bjerlöw skriver:

  Jo för faan ni bara måste rapportera. Längtar efter Hockeyn nu 🙂

 2. Eddie skriver:

  ska fan inte rapportera ett skit från gotland, åker man inte med vill man inte veta 😉

  • Black Indeed skriver:

   Du har en poäng där men kanske får man lite för mycket abstinens så att man vill kolla lite mer på hockeyn framöver. Allt för hockeyn 🙂

Kommentarsfältet är stängt.