Roséngate tar ny vändning

AIK det räcker

Spelarfacket anser att det som sker mot Rosén nu är hemskt. Det är hemskt att någon hotar spelare och det kan man väl hålla med om, men vad är det för hot och vem har utfört hoten?

Spelarfacket borde – enligt mig – läsa lusen av Rosén, hans agent och Växjö. Rosén får hjälp av spelarfacket men det som Rosén har startat i svensk hockey är inte ens renhårigt och det kan aldrig vara så att spelarfacket ställer sig bakom sådant handlande. Gör dom det så ger dom nämligen ALLA spelare i Sverige rätten att bryta kontrakt med sin klubb för att gå till en konkurrerande klubb även om de har kontrakt, vilket skulle starta en show som inte skulle få ett slut mer än att elitserien blir rena rama vilda västern.

Nu vänder sig spelarfacket emot AIK:are – som det sägs – för att det har framkommit hot gentemot Rosén. När TV4 i Växjö gör ett inslag om detta och intervjuar Thomas Lööw, säkerhetsansvarig på AIK Hockey – frågan är bara vem bilden visar för inte är det Thomas Lööw i alla fall – så framkommer det att hoten kommer från AIK:are som har skrivit saker på ett AIK-forum! Journalisten säger rakt ut att det framkommit direkta hot och det är där det brister med hans hänvisning! Det har nämligen fotats inlägg från ett forum som tydligen anses som hot! Nu sägs det att det är gjort en polisanmälan mot hoten men vem ska dom anmäla? Nick på ett forum som har skrivit av sig sin vrede?

Dessutom så frågar journalisten Lööw om han tycker att det är okej att hota, vilket Lööw säger att det inte är, men att han förstår varför. Jag vill veta vad det är för hot! Förmodligen är det lika mycket påhittat om det ,som att Rosén helt plötsligt längtade hem, eller ja just det, det var ju hans tjej som längtade hem och som inte trivdes i Stockholm!

Vi kanske skulle göra en motanmälan eftersom Rosén utnyttjar systemet. Rosén har sjukskrivit sig men är inte för sjuk för att gå på en fest och mingla. Den nyheten fick vi hjälp av SMP. Det är toppen att man inte måste bo i Växjö för att veta vad som händer och sker i den stan.

SMP skriver bland annat; ”Det dricks, minglas och dansas. Bland gästerna träffade vimlaren krögaren Ola Olsson, som sedan decennier tillbaka etablerat Bröderna Olsson i både Stockholm och London, fotografkändisen Martina Wärenfeldt, förra tennisproffsen Jan Gunnarsson och Magnus Larsson, omskrivna hockeystjärnan Robert Rosén och många, många fler.”

Är det då man verkar sjuk? AIK Hockey betalar Roséns sjuklön de första 14 dagarna. Sen kliver Försäkringskassan in. Är det här verkligen okej och jag undrar vad spelarfacket säger om det här? Förmodligen inte ett skit, men jag kan garantera att hade det varit åt andra hållet att en AIK:are ville hem, Gozzi  hade gått bakom ryggen på Växjö så hade det blivit ett jäkla liv i luckan. Det hade stått på varenda löpsedel hur hemskt AIK hade uppfört sig och hur illa man hade tyckt om AIK-spelaren. Nu handlar det om en bondpojke från landet och då är det helt plötsligt synd om honom?

Det är verkligen dags att göra ett avslut på denna story men så länge ingen av klubbarna går ut officiellt med att affären är klar så lär detta fortsätta en rätt lång tid framöver.

Lika som bär

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i AIK, Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Roséngate tar ny vändning

 1. J skriver:

  Man blir ju bara ännu mer förbannad när man ser skit-inlägget i tv4!!!!! Fy fan vad dom försöker rädda skinnet på den äckliga hala jävla f**tan, som inte ens är värd att nämnas vid namn!

  Sjukskriven, ja visst! Hoppas inte AIK betalt en jävla krona i sjuktersättning till honom. Och betalar sedan försäkringskassan för honom, då ska jag personligen anmäla honom. Med tanke på hur försäkringskassan behandlar människor idag, skulle det förvåna mig om det anses vara ok att vara ute och mingla om man är sjukskriven. Men det är klart… nu är det ju helt plötsligt synd om honom (!!!??).

  • Micke C, Partille skriver:

   Det kan ju vara ok att mingla och festa som sjukskriven idrottare om man är skadad eller så, men så är ju inte fallet så det är helt förkastligt agerat av toffeln. I specifika fall kan arbetsgivare kräva läkarintyg från första sjukdagen, tex vid många sjukskrivningar men jag har för mig att det även gäller vid misstänkt fusk. Jag hoppas innerligt att AIK gjort det för då kan de ju med lätthet hålla inne hans lön.

   • Black Indeed skriver:

    Skulle vara intressant att veta vilken sjukdom han har eftersom det var tjejen som inte trivdes?! Förstadagintyg krävs när man är borta väldigt ofta, så där kan dom nog inte hämta något. Däremot vad lider han utav?

   • Micke C, Partille skriver:

    Black Indeed, håller med, det vore väldigt intressant att veta vad han lider av (mer än väldigt skev världsbild). Tror du missförstod lite av vad jag skrev, har för mig att arbetsgivaren även kan kräva förstadagsintyg då det är misstänkt fusk (inte enbart när arbetstagaren är borta ofta) och i detta fallet är det ju helt klart misstänkt fusk.

   • Black Indeed skriver:

    Hm, det kanske du har rätt i. Ska sjutton kolla det i morgon för jag arbetar lite med arbetsrätt, men vet inte om arb.giv kan göra det, men det ska kollas. Hur han kan bli sjuk när hans flickvän inte trivs.. toffelsjukan möjligtvis

 2. Gunnar Goude skriver:

  Mycket bra funderat/GG

Kommentarsfältet är stängt.