Vill ni inte fylla Globen?

Hockeyförbundet har tänkt till! Nu jädrans ska vi tjäna pengar på hockeytokarna i Sverige. Eller hur?! Det enda förbundet har gjort är att stänga ute svenska folket från sitt egna VM, ja i alla fall om man är vanlig löntagare.

1340:- för en vanlig kortsidebiljett på klacksidan. TRETTONHUNDRAFYRTIOKRONOR! Det fattas i runda slängar 400kr till att köpa ett säsongskort till klacken och se AIK:s matcher EN HEL SÄSONG!

Det är priset för matchen mot Norge ikväll. Sen sitter det en tjurig Tomas Ros på twitter och undrar vart Hockeyfansen är och hur dåligt det är att det lite folk! Vad tror han? Att vanligt folk köper dessa biljetter. Dessutom är kortsidebiljetterna inte direkt några höjdarbiljetter heller.

Ibland ska nog journalister knipa igen och tänka sig väldigt noga för innan de börjar gaffla om att hockeyfansen sviker. De enda som faktiskt har svikit är Hockeyförbundet med sina hutlösa priser till vårt VM!

Du kan ju sitta där Tomas Ros, med din ackreditering, ditt gratisfika och din mazarin. Ha det så trevligt med alla VIP:are. Det blir nog en grym stämning.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i Tre Kronor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vill ni inte fylla Globen?

  1. Maria skriver:

    Skyll inte på svenska förbundet – det är det internationella hockeyförbundet som sätter priserna. Jag vet att svenska förbundet har flera gånger påtalat de höga priserna och att de kommer att skrämma bort folk men att detta bara har getts kalla handen av det internationella förbundet med motiveringen: ”Äh, ni är ju ett ishockeyland och dessutom så måste folk lära sig att betala för att se stjärnorna spela”. Jag har själv varit inblandad på ett hörn när det gäller marknadsföringen av turneringen och mer jobbigt envisa personer än de 50-åriga farbröderna på internationella hockeyförbundet är svåra att hitta. De anser att de vet bäst och alla andra är idioter. Vi ville exempelvis lägga de tidiga matcherna (nedsläpp 13.15) i Hovet och göra ett event runt dessa med billiga biljetter (110 kr för dyraste. 65 för billigaste) men vi blev utskrattade när vi kom med det förslaget. ”Vet ni hur mycket ett sånt här evenemang kostar??? Då kan vi inte få småsmulor tillbaka och är inte Sverige ett hockeyland? Det har ju ni påstått i alla fall” har bland annat varit det vi fått höra. Vi har också försökt få till events på stan, hockeyturnering på Sergels Torg etc men det har vi heller inte fått igenom för enligt IIHF ska allting ske i området runt arenan, där ”mest hockeyintresserade finns”. Jag fasar för att vi ska jobba ett år till med dessa messerschmitts.

  2. Cartman skriver:

    Och för norrbaggarna är väl de pengarna ingenting. Det är väl vad ett mackepack kostar i Norge.

  3. Cartman skriver:

    MYCKET bra skrivet!

Kommentarsfältet är stängt.