Ingen BÅG i AIK

Anders Gozzi jobbar för fullt med att behålla spelare / AIK Ishockey

Igår skrev jag att BÅG var intressant för AIK och informationen kom från Sportbladet. Nu har jag fått information om att så inte är fallet.

** Rykten **

Enligt en källa som jag har pratat med, så kommer det inte att bli någon BÅG i AIK. Anders Gozzi har väl kanske pratat med honom men det är tydligen inte aktuellt på något sätt. Vem som blir huvudtränare är således inte klart än.

Fick även dementerat att AIK skulle ha varit i kontakt med Sam Hallam. Detta är ett rykte som är taget helt ur luften.

Jag ”tror” att det kommer att bli så att Patrik Klüft och Anders Hultin kommer att bli assisterande tränare där Hultin kommer att hålla i fysträningen. Det gjorde han förra säsongen både med juniorerna och A-laget. Vad Klüft får för roll återstår att se.

På juniorsidan så är det nu helt klart att Mattias Janmark tar klivet upp till A-laget. David Lillieström Karlsson kommer också att få förlängt kontrakt. Det finns även andra juniorer som är aktuella men där man vill vänta och se vad som händer när de spelar i landslaget.

Det är många klubbar som rycker i våra spelare så det arbetas för fullt med att behålla de spelare som man vill ha kvar.

Skulle vara kanon om AIK fortsätter att arbeta med en klubb där våra spelare kan växa till sig. Det behöver ju inte vara en Allsvensk klubb utan kan vara en Div 1-klubb. Tror det är nyttigt att inte ta ett för stort steg från början utan man tar ett steg i taget.

** Markus Svensson **

Klubban från Bellemere igår tog så olyckligt att Markus Svensson kommer att bli borta minst en vecka. Hjärnskakningen är bekräftad nu, men ingen vet nog hur allvarlig skadan blev. Niklas Lundstrom kommer att vara andremålvakt i morgon. Hoppas att killarna i laget känner en enorm revanschlusta efter gårdagens debacle. Laget har mycket att spela för och ingen vet vad som skulle kunna hända om vi tar hem matchen. 3-3 i matcher och ett avgörande i Skellefteå på påskafton kan gå precis hur som helst.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Allmänt, J20 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ingen BÅG i AIK

 1. Josef Boberg skriver:

  GLAD PÅSK ❗

 2. Dessa rykten. Roligt på ett sätt, hopplösa på ett annat.

  Önskar dig och AIK lycka till ikväll.

  Vinn!!

 3. Eddie skriver:

  Att #26 får ta steget är väl inte så förvånande, det ska bli intressant att se vilka de övriga blir, om det blir, dock synd på Thelin.
  Alla dessa rykten som florerar är inte så mycket att bry sig om, kvällspressens säkra källor är väl lika säkra som ett isflak på riddarfjärden i mitten av maj

Kommentarsfältet är stängt.