Nej, vi saknar er inte

Vi lär inte sakna djurgårn / Jesper Zerman

** Nej, vi saknar inte super djurgårn **

Särskrivet? Japp, det är ju så djurgårdsfansen gör så varför inte göra detsamma? Vi kommer inte sakna drygheten som genomsyrar hela föreningen. Från spelare, supportrar och ledning. Drygheten kommer ta många år att få bort, om dem får det över huvud taget, jag tror inte att dem klarar av det. Är det konstigt att man är jäkligt nöjd? Så mycket skit som man har fått ta emot från dem, så är det verkligen ett rent nöje att se detta förfall. Att dem dessutom fortfarande gafflar om att dom är mesta mästarna är ju bara rent pinsamt. Vilket lag har tagit sig tillbaka på gamla meriter?

Peter Mellqvist kommer att sakna dif?! Vi kommer inte att göra det, var så säkra. Det sägs att det handlar om pengar, men om man betänker att derbyna spelas på Globen (dyrare) hela bortastås intäkter går till motståndarna och polisen tar fullt betalt, á 920kr per timme, så lär det inte kännas för mycket i alla fall. Bara att börja räkna. 300 poliser plus hundar, hästar och allt vad de nu tar betalt för. Räkna timmarna som dem är där så förstår man ju rätt snabbt att det inte lär bli förlustaffär i alla fall. Dessutom kommer vi slippa andra böter också. Så jag tror att de enda som saknar dif är ledningen, fast jag inte riktigt förstår varför.

** Peter Linder slutar **

Vet inte om det är någon sensation egentligen. Linder har varit väldigt anonym och hans utspel vid derbyt den 26 januari har nog inte stärkt hans aktier att vara kvar. Att som VD för AIK Hockey inte gå ut att fördöma det som hände oss supportrar var nog inte den bästa taktik om man nu vill vara kvar på sitt jobb.

** McNevin lämnar landet **

Nu börjas det, eller det började direkt efter matchen senast. MacNevin måste ut ur landet. Sex månader har gått och det är bara till att sätta sig på flyg, buss eller båt och dra så snabbt som möjligt. Efter matchen ikväll så kommer han att åka till Torneå i Finland tillsammans med Laffa, vår lagledare.

MacNevin har varit okej så här långt – flest poäng bland backarna i hela slutspelet –  men jag vill fasen inte se några utflykter av honom igen som renderar baklängesmål.

** Bäst i powerplay **

AIK är bäst i slutspelet när det kommer till powerplayspel. När hade AIK senast 32%, när det kommer till den spelformen? Det var nog rätt länge sen. Lika bra som vi är i powerplay lika uselt är det faktiskt i boxplay och då ska man betänka att boxplay är den spelform som vi har varit riktigt bra i tidigare.

** Vilket galet tryck **

5:49 i tredje perioden började ”Heja heja AIK” sjungas i söndags. Den avbröts emellanåt när det hände lite grejer på isen men återtogs lika snabbt igen. Ramsan höll på fram till 14:15. Alltså nästan i tio minuter. Helt galet tryck! 15:39 drog det igång igen, etter värre för att sen fortsätta med ”Drömmar av guld” till matchen var över. Det trycket får man aldrig på Globen, inte ens chans.

** Ny match **

Fy fasen vad det står mycket på spel ikväll. Orkar inte ens tänka på det. Men en sak är ju i alla fall klart, AIK tjänar bra med pengar på att det blev en extramatch på Hovet. Hoppas att killarna är lika på som dem var i söndags.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Slutspel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nej, vi saknar er inte

 1. Fille skriver:

  Det är ingen särskrivning, man sammansätter inte ett ord med ett namn.

  • Cartman skriver:

   Nej, det gör man inte. På 1800-talet förekom det men idag är det felaktigt att särskriva, även om det är namn. 🙂
   Super djurgårn?

   • Cartman skriver:

    Hoppsan. Slarvade med min text. Jag menar att ”super djurgårn” ÄR särskrivning och det ÄR felaktigt skrivet. 😀

Kommentarsfältet är stängt.