Fantastiskt AIK

Nu fyller vi Hovet / Jesper Zerman

Tänk att det gick att ändra både arena och tid när det gäller vårt AIK. När Peter Mellqvist gick ut och sa att vi skulle spela vår semifinal på Globen, då tror jag inte att han var beredd på det massiva motstånd som dök upp. Tror att både spelare och supportrar var den stora bidragande orsaken till att vi blir kvar på Hovet.

Skönt i alla fall att AIK lyssnade och nu håller vi tummarna för Modo ikväll. Eftersom den kvartsfinalen inte är spelad än så är det inte klart vilka vi får möta i semin nu när biljetterna släpps i morgon, vilket gör att vi AIK:are kan fylla arenan rätt lätt om Modo nu vinner.

Många undrar nu vilka vi får möta i en semifinal så jag tänkte lägga upp lite alternativ till er:

1. Luleå (borta)
2. Skellefteå
3. HV
4. Brynäs
Vinner Skellefteå ikväll så möter vi dom. Skulle Modo vinna mot Skellefteå ikväll, så är dem de sämst rankade laget och får då möta de lag som vinner sin kvartsfinal av det högst rankade laget. Vinner HV mot FBK i deras kvartsfinal så möter HV Modo. Vinner FBK kvartsfinalen så möter Brynäs Modo.

Så alltså, kan man helt enkelt kolla – ovanför – vilket lag som står på tur när det bäst placerade laget har vunnit sin kvartsfinal. Det är det laget som får möta de sämst rankade lagen som är:
5. Frölunda
6. FBK
7. AIK (vidare)
8. Modo.

AIK kan alltså endast möta Brynäs, Frölunda och FBK OM Skellefteå förlorar ikväll!

¤¤¤¤¤¤

Häng på låset i morgon till Ticnet. Klockan 12.00 släpps biljetterna och de lär gå åt fort. Det lär bli någit dyrare biljetter men det är värt varenda krona att inte byta till Globen.

Det är långsiktigt tänk och det är sådant som man som medlem gillar. Ju fler lär spendera pengar på säsongskort till nästa säsong inklusive slutspel för då vet man att man är garanterad plats i slutspelet också.

Skulle vi nästa säsong har en beläggning på runt 6-7000 per match, ja då skulle ingen klaga om vi flyttade våra matcher till Globen, för då kan man inte få ut så mycket mer av oss inne på Hovet.

Så det är bara att säga: –BRA AIK!. Det var riktigt stort att det blev en ändring av arenavalet. Sen tackar nog väldigt många både AIK Fotboll, AIK Hockey och Canal+ för ändring av tiden när det gäller både fotbollspremiären och semifinal 4. STORT TACK!!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i Slutspel och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fantastiskt AIK

 1. Ping: It´s a kind of magic… « AIK är hockey, hockey är AIK !!!

 2. Dylana skriver:

  Hej!
  Undrar, är det inte så att AIK kan endast få möta Brynäs, Frölunda och FBK OM Skellefteå förlorar BÅDE ikväll och på torsdag. Blir det förlust för Skellefteå ikväll blir ställningen då 3-3 i matcher och då måste en sjunde match spelas för att avgöra.

  • Black Indeed skriver:

   Jo men varför vi ska heja på Modo ikväll är just för att dom då kvitterar och håller Skaik borta från att köpa biljetter som släpps i morgon 🙂

 3. Danne J skriver:

  AIK gör allting rätt nu både på och utanför planen känns det som!

Kommentarsfältet är stängt.