Ni är kappvändare Luleå!

Hm, han kan inte ha sett honom komma, bakifrån! / Jesper Zerman

Har nog aldrig varit med om en klubb som på en femöring bara vänder på sina åsikter såsom Luleå har gjort. Så länge det inte är klubbens egna spelare som är drabbade så är det ingen fara utan dom spelar ALLTID fair enligt dom själva. Det är bara alla andra som är dumma. Kappvändare har fått ett ansikte.

Stackars Luleå och stackars Bulan och stackars Jonas Rönnqvist. Ingen av dessa tycker ens att det skulle vara en tvåa på Abbotts utvisning. Pavlikovsky får skylla sig själv. Han vänder ryggen till! Ja tacka fan att han vänder ryggen till när han har pucken och Abbott är efter honom. Hur ska han annars göra? Åka baklänges utifall att det kommer en tackling som han inte är beredd på. Eller tackling förresten, det är ingen tackling utan fegskallen skickar in Pavlikovsky i sargen med armarna när Rasti är två meter från sargen! Vad tänker man med? Tänker inte ens spekulera i det utan agerandet talar sitt tydliga språk.

Man kan ju jämföra Holtets tackling på Gunnarsson och sen höra vad Bulan säger om den tackling. Där är Gunnarsson vid sargen och Holtet skickar in en tackling i ryggen. Ja jämför själva

 
Sen har vi då Abbotts tackling på Pavlikovsky att smartskallen Bulan gör allt för att försvara den med Jörgen Jönssons ord, wow, man blir imponerad. Hur i hela friden är man funtad som ledare om man går ut i media och försvarar detta? Luleå är det lag som har fått så många hjärnskakningar och som varit de som skrikit högst när det gäller respekt för andra spelare. Nu när en egen spelare gör en idiotgrej, då försvarar Bulan det! Vilken pajas!

Nu går Bulan dessutom ut och ”svär” på att hade det handlat om en av deras spelare så hade han sagt samma sak, alltså att det inte är schack och att Pavli får skylla sig själv? Ja eller hur. Jörgen Jönsson måste ha lärt honom en hel del, eller nåt!

¤¤¤¤¤

FEM MATCHERS AVSTÄNGNING. Det är domen från Disciplinnämnden. Två av dessa blir böter och tongångar bland journalisterna låter inte vänta på sig. Fahlman skriver om slutspelsrabatt bland annat och då kan man förstå att det verkligen var en ful tackling plus att Abbott faktiskt är en återfallsförbrytare!

VEM SPELAR SCHACK IKVÄLL?

Nästa gång en spelare tacklar någon av våra spelare på detta sätt så vill jag se att den spelaren åker på en fet jäkla smäll. Det ska fasen kosta att skada spelare. Den här gången var Tärnström först framme hoss Abbott. Nästa gång får det gärna vara Bång, Blomdahl eller varför inte ta med Fredrik Svensson nu i slutspelet. Spela roll om han sitter på bänken mest hela tiden. Det är nog nu liksom!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Elitserien, Slutspel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Ni är kappvändare Luleå!

 1. Kalle Anka skriver:

  Har aldrig varit med om nåt lag
  Tja då började du se på sport i förrgår då eller så är du bara 1 år max
  Gosse det har varit miljontals såna där kappvändningar inom alla idrotter sen urminnes tider och AIK har gjort det själv hundratals gånger
  VAKNA

 2. AxA skriver:

  Signa Laraque snabbt som ögat, ta in honom till kvartsfinal 6, (då vi avgör hemma på hovet) och låt honom ta hand om Abått….i spelargången… =)

 3. Cartman skriver:

  Liwing hade ju chans att proppa aset. Synd att han inte tog chansen.

 4. Alla i diciplin bor i sthlm skriver:

  Nä jag vet att det inte är samma.. Luleå spelaren var inte puckförare vid tacklingen, medans råttan var det… Så ja det är stor skillnad…

  • Black Indeed skriver:

   Stackare! Ser du inte skillnaden så förstår jag varför ni har problem. Er kille är vid sargen och får en tackling OCH han vänder ryggen till. Pavli åker med ryggen mot Abbott och är TVÅ meter från sargen. Abbott tacklar inte ens, han skickar fram båda armarna i ryggen på Pavli varvid han flyger handlöst in i sargen och har alltså inte en chans att ta emot sig. Ibland så undrar man om ni är ett helt felfritt lag som alla andra är väldigt dumma emot. AIK har aldrig fått någon avstängd för vårdslöst spel, bara för din vetskap. Ni har fått det! Två gånger nu dessutom.

 5. Alla i diciplin bor i sthlm skriver:

  Ps!! Hur många matchers avstängning fick Holtet för denna likadana tackling som du hänvisar till?? Jo 0st

  • Black Indeed skriver:

   Det är ju inte ens samma typ av tackling så han ska inte ens ha något straff. Lyssna på vad er BULA säger i stället…..Då är det inget snack om schack inte.

 6. Alla i diciplin bor i sthlm skriver:

  Ja jag hoppas Lulespelarna slänger sig handlöst i sargen vid minsta beröring ikväll,, För den som skall ta emot tacklingen har ju inget ansvar :))

  • Grabben skriver:

   Som vanligt då när det gäller luleåspelare.

  • Micke C skriver:

   Vad sägs om att läsa domen innan du vräker ur dig en massa skit. Pavlikovski bedömdes ha ett ansvar, dock var Abbotts överfall så grovt att trots Pavlis ansvar fick han extra uppbackning på straffet. Att han dessutom är återfallsförbrytare gör ju såklart att det blir nån/några extra matcher. Att det är Abbott som gnällt om bristande respekt mellan spelarna baserat på sin brors skada som visar brist på respekt är såklart en försvårande omständighet även om jag inte tror att lotterinämnden tog hänsyn till det.

Kommentarsfältet är stängt.