Full fokus, på hockeyn!

Ett lag som är värt det mesta

Fotbollen i all ära och jag vet att de flesta kommer att stötta fotbollslaget så mycket det bara går den sista säsongen på Råsunda men, vi har ett hockeylag som spelar slutspel också och låt inte dessa killar komma i skymundan nu när slutspelet drar igång.

Jag tror faktiskt att de flesta av fotbollskillarna både känner och vet vilket stöd de kommer att få den sista säsongen på Råsunda. Alla känner ett vemod som inte är likt något annat vi kan uppleva, men vi har även ett hockeylag som är värt allt stöd de kan få.

De behöver stödet och de är värda stödet!

Hockeykillarna har gjort en fantastisk säsong, igen. Uträknade som vanligt av de flesta och jag kan garantera att de kommer att göra allt för att avsluta denna säsong på bästa sätt nu när många av de viktiga kuggarna i laget går vidare i sina karriärer. Vi, du och jag, kan hjälpa laget på vägen att nå deras och vårt mål. Målet, självfallet SM-Guld. En ruggigt svår resa där vi redan är uträknade men, VI vet vilken kapacitet det här laget har och VÅRT stöd kan verkligen vara tungan på vågen. Så, för laget skull, hetsa även för hockeyn.

GRATTIS VIKTOR FASTH!

Viktor Fasth tar återigen hem priset som bäste målvakt i Elitserien, Honken Trophy. Priset kommer Fasth att få ta emot innan matchen mot Luleå i kvartsfinal 2.

En känsla som får en tårögd!

En tjej skriver ett öppet brev till spelarna i Timrå, men texten kunde vara till vilket lag som helst egentligen. Det är exakt så här vi känner när vi går på matcherna. Spela för klubbmärket på bröstet och visa stolthet.

 Något lag i lägre division

Viktor Fasth vet i alla fall vad vi vill höra. Kika in på hans egna video när han går förbi slakthusområdet och nämner den nya arenan. Tack Viktor!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i AIK, Elitserien, Slutspel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.