Dags för ett hockeymöte kanske

Vad var det egentligen som hände? / Jesper Zerman

För att minimera alla spekulationer så kanske AIK Hockey skulle ta tillfället i akt att ordna ett medlemsmöte. Just nu är det alldeles för många som tror sig veta sanningen i det som hänt och det är aldrig bra och de enda som kan avstyra alla spekulationer är just AIK.

AIK Fotboll har – rätt ofta faktiskt – medlemsmöten. Spelar ingen roll om det är ordinarie möten eller kaosmöten. Ordinarie möten är det viktiga i det hela. Att informera medlemmar om vad som händer i klubben etc är viktigt. När det har kaosat och saker dyker upp i tidningar så samlar man snabbt ihop medlemmarna för att ge dom all information om vad som händer. Då slipper man alla spekulationer vilket är ett stort plus.

Vad gör AIK Hockey? Ja inte har man möten i alla fall och det är kanske dags nu. Ju fler spekulationer det blir desto värre för klubben. Det skrivs miltals med spaltmetrar nu om hur och varför Roger Melin slutar. Idag kan man läsa om en maktfejd i Sportbladet. Man kan läsa om att Gunnar Persson fått sparken. Självfallet är kanske inte det sanningen, men om AIK Hockey ska fortsätta att vara en mussla då kommer det att bli jobbigt framöver.

När hade AIK Hockey ett medlemsmöte senast? Jag minns inte det, men kanske någon där ute gör det. Det kan ju inte vara så enormt svårt att få till, kan fotbollen så kan hockeyn. Vi är många som undrar vad som händer och som nog gärna vill ha svar. Självfallet kan det vara obekvämt men hellre det än att tiga ihjäl sina medlemar som på något vis får leva med spekulationer som drivs på av våra ”kära” kvällstidningar.

Visst är det bra att Anders Gozzi medverkar i Magasin 33 idag, men är det inte bättre att på något sätt träffa sina medlemmar?

Anders Hultin och Patrik Klüft är namnen som ska leda vårt AIK, sägs det. Ingen av dessa har några som helst erfarenheter när det gäller Elitserielag. Inget ont om någon av dessa. Hultin har gjort ett fantastiskt arbete med våra juniorer och Klüft har stora framgångar just nu som tränare i Kallinge/Ronneby som nu ska kvala upp till Allsvenskan, men därifrån till Elitserien?

Det har hela tiden talats om att man ska ha tre tränare i staben framöver vilket också spär på spekulationerna. Vem blir det? Hallam säger några, Mats Thelin säger andra.

Hur det än blir så är det nog väldigt många som är intresserade hur allt det här har gått till och det enda som kan lugna väldigt många är att AIK tar skeden från mun och berättar det för sina medlemmar.

¤¤¤¤¤

SLUTSPEL!

Det räcker så.

¤¤¤¤¤

Idag är det nog väldigt många som är sugna på att köpa slutspelskort, så jag hoppas verkligen att AIK tar tillfället i akt nu att få iväg så många som möjligt. Känner mig väldigt klok just nu som valde säsongskort med slutspel.

¤¤¤¤¤

En sista grej. Att blogga, det handlar om personliga åsikter. Det är skribentens – mina – åsikter och inget annat. I det här landet har vi åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Det betyder att det inte finns någon som ska bestämma vad jag ska eller inte ska skriva. Att stå och peka med hela handen och tala om vad som är rätt och fel är inte okej och inget som jag kommer att acceptera eller respektera heller. Vill någon framföra sina åsikter så går det bra om man gör det på ett korrekt sätt, men så länge ingen gör det, så lär jag fortsätta att uttrycka MINA känslor och åsikter.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Allmänt, Elitserien och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dags för ett hockeymöte kanske

 1. Fredrik skriver:

  Som nån säger stå på dig! Annars gör nån annan det!
  Delar dina åsikter!

 2. Eric skriver:

  Kan ju faktiskt vara så att man räknar öppna träningarna som varit som möten då Gozzi har varit på dem och även Melin och svarat på frågor och gett ut information.

  Så möten har ju funnits, dock kanske man bör fundera om de är rätts sorts möten.

  • Black Indeed skriver:

   Absolut och det har varit möten för oss säsongare. Nu har ju det direkt handlat om laget och inget annat. Gozzi hade ett möte i lördags men då sades ingenting om detta, mer än mellan raderna. Alla säsongare är inte medlemmar och bara det att det spekuleras så otroligt mycket så tror jag AIK skulle tjäna på att ha ett möte, för just medlemmar.

 3. Ping: Anonym

 4. Eddie skriver:

  stå på dig, annars gör nån annan det!

  hovet?

Kommentarsfältet är stängt.