Målvaktskris i AIK ..

Niklas Lundström och Måns Johansson / Jesper Zerman

Jo så kan nog många tycka men efter derbymatchen så vet i alla fall några, att så inte är fallet. Niklas Lundström gick in och gjorde en stormatch och visar vilket enormt arbete som våra målvaktstränare har lagt ner på målvakterna i AIK.

Undrar hur många det är som känner till Mikael Wernblom? Inte speciellt många, men han är en av de stora anledningarna till att vi får fram så enormt bra målvakter i AIK.

Stefan Persson som har hand om A-laget och Wernblom som har hand om våra juniorer har arbetat stenhårt i många år för att komma dit vi är idag och rosas de som rosas bör. Utan dessa killar hade vi inte haft en sådan enorm återväxt på målvaktssidan.

Niklas Lundström lär stå även idag mot Linköping och det är nog bra att Fasth får vila ordentligt så att skadan läker. Det är bara för våra backar att hjälpa Lundström på samma sätt som senast. Måns Johansson som är andremålvakt i J20 är även han med på bänken.

¤¤¤¤¤

Jag sparar mitt inlägg från derbymatchen, så jag får smälta denna underbara seger lite till. Förhoppningen är ju att det blir seger även idag, så det blir två flugor i en smäll, så att säga.

¤¤¤¤¤

Dif i kris, Linköping likaså, ja då börjar man prata om att det ska finnas fallskärmar för lagen som åker ur Elitserien. Är det någon som bli förvånad? Linköping är ett av lagen som har lite smått panik och ja, läs själva här för att se deras påpekanden. Förköper man sig då går det åt helvete till slut. Så är det alltid oavsett om det är privat eller företag och det borde ALLA ha koll på. Man matar mun efter massäck.

¤¤¤¤¤

Vår eminente Dozzie – Trollkarlen med stort T – har skrivit lite poesi som jag vill dela med mig av någon dag efter en fanstastisk vinst mot Lillebror.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Derby, Elitserien och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.