Varför är ni i media så fega?

De enda jag ser i trapporna är, polisen / Jesper Zerman

Jag hade tänkt att skriva om vår resa till Skellefteå och Ö-vik och det kanske kommer men idag så blev det återigen en dag där jag starkt ifrågasätter media. Själv skulle jag mer än gärna läsa om det som verkligen händer och inte att media tar ställning, vilket dom faktiskt gör, gång på gång, i stället för att skildra vad som egentligen händer. Media har en gång för alla tagit ställning emot oss supportrar.

Nu sitter det säkert en hel del på kammaren och tycker att det är helt rätt att polisen går till attack och till er kan jag bara säga, se filmen nedan.

Det här handlar INTE om risksupportrar, det handlar helt vanliga människor- kvinnor, barn och ungdomar – som blivit slagna, inlåsta och bortförda.

Det handlar INTE om att supportrar har slagits på läktaren!

Det sitter en polis i Magasin 33 och försöker få detta till att det handlar om att inte OV ska bli ihjälslagna, men då sitter ju karln och ljuger rakt upp och ner, för det saken handlade om och varför polisen gick till attack handlade om, tomma trappor.

– Det handlar om att man har gått ut med att trapporna i klacksektionen ska vara rena från folk och då går helt enkelt polisen in och slönder folk. Dom slår på liggande personer, dom slår folk i nacken som enbart står rakt upp och ner, på sina platser!

Är så sjukt besviken på allt vad media heter just nu och nu pratar man om att fyra blev gripna och 60-talet slussade ut ur stan. Vad media INTE tar upp är hur många – vanliga människor, även kallade supportrar – det var som fick uppsöka sjukhus efter polisens agerande.

Ni som tycker detta är okej, jag förstår inte. Jag förstår inte polisens agerande. Det har inte varit några större problem sedan det jobbiga derbyt 22 december och är det någon som har gjort något fel, ja då har dom blivit gripna, med all rätt.

Nej media, ni är sjukt fega som inte vågar skriva om vad som hände utan i stället lägger ni locket på. FEGT!

¤¤¤¤¤

Här nedan kommer ett antal punkter som nicket ”hultas” skrivet inne på Golden Hill och jag kan inte annat än att hålla med.

 – Det handlar inte om att folk vill stå i trapporna till varje pris, det är helt oväsentligt för oss supportrar, det är bara polisen som vill rikta allt fokus dit så att det ska låta så löjligt som möjligt.

 – Det handlar om att polisen redan står med tandskyddet i munnen och med batongen redo innan arenan börjar fyllas på med folk.

– Det handlar om att folk ”skulle passa sig jävligt noga” redan vid visitationen.

– Det handlar om att folk fick stryk ett par meter in i entrén. Med andra ord: utan att ens ha sett skymten av någon trappa.

– Det handlar om att polisen vänder på batongerna för att kunna göra maximal skada.

– Det handlar om att vissa poliser väljer att använda de gamla batongerna för att kunna göra maximal skada.

– Det handlar om att polisen döljer sina polisnummer så att de kan begå lagbrott utan att kunna bli identifierade.

– Det handlar om att det står poliser i trappan redan innan folk har fått gå in på läktaren. Något man bara skulle göra om det blev fullt med folk i trapporna.

– Det handlar om att polisen endast släpper in folk två och två på toaletten för att kunna trakassera dem ifred med pissprov utan att kunna bli filmade.

– Det handlar om att samma poliser hävdar att 90% (smaka på den fabricerade siffran) av de som tvingas pissa, pissar positivt.

– Det handlar om att man riskerar att bli nedslagen utanför kamerans synvinkel eller utkastad man väljer att försöka filma händelserna.

– Det handlar om att man släpper lös knarkhundar inne på läktaren, till ingen nytta förutom att hetsa upp stämningen.

– Det handlar om att man gör attackrusher mot restaurangen där man vevar ner allt och alla – ungdomar, föräldrar och barn.

– Det handlar om att polisen låtit en text på internet(!) ligga till grund för hur man valde att rusta upp extra inför denna match.

– Det handlar om att folk som inte ens kommit in på arenan blev bortbussade helt utan anledning till förorter runt om i Stockholm.

– Men framför allt så handlar det om att jag som en del av samhället inte längre känner någon tillit till ”samhällets beskyddare”.

Den dagen ni media skriver om detta, då ska jag börja ta er journalister på allvar, inte en dag innan.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Varför är ni i media så fega?

  1. Ping: Derby i Globen. « Örjans hörna

  2. Örjan skriver:

    Jag är ledsen men det handlar nog inte om att media är fega. Det är mer så att de är smarta. De vet vad som säljer tidningar och, framför allt reklamplats. Det är visserligen lika skamligt som att vara fega men pengar styr tyvärr världen.

  3. Per Vedin skriver:

    Synd att det ska behöva bli så här – Stockholmsidrotten behöver inte mera snutfascister utan mera hjärta och glädje! Låt hockeyn segra och polisen kan ju alltid gå på Operan och se till att ingen jävel står ivägen när de försöker stänga utrymninsvägarna…

Kommentarsfältet är stängt.