En usel helg om det inte vore för ….

Mycket folk men inte en lycklig publik / Jesper Zerman

Ett bottennapp utan dess like beskådades i lördags. Sandberg skadad, Steen eventuellt skadad och Roger Melin bytte ut Fasth för att hjälpa honom.

Modo var smarta och satte högsta fart. Vårt lag stod och tittade på. 26 sekunder tog det innan det small bakom Fasth.  Det om något är uselt. Under matchen släpper Fasth något enkelt mål, inte konstigt, han är mänsklig, lika mänsklig som de övriga på isen är som bara står och tittar på.

Det som är så trist att det är rätt mycket folk på läktaren och laget bara bjuder in Modo och säger varsågod, kör över oss!

* Christian Sandberg skadad

* Oscar Steen skadad

Det här känns inget bra alls och när Tobias Viklund nu också är skadad så känns det sådär, milt uttryckt.

Patrik Nemeth var tillbaka och jag hade hoppats att han var full med självförtroende men tydligen inte. Nemeth är helt ren i slottet och alla bara väntar att han ska skicka iväg ett slagskott, men icke, han passar. Våra backar måste skjuta betydligt mycket mer än vad dom gör och helst direktskott. Vad är det liksom att vänta på.

Stefan Johansson fick sitta på bänken i tredje perioden. Tror det var nyttigt för honom för han behöver hitta tillbaka till den form han var under förra säsongen.

¤¤¤¤¤

Även om laget spelar dåligt så vet jag i alla fall en sak och det är att det känns riktigt jäkla illa när publiken reser på sig och går?! Att stötta laget i med. och motgång verkar många ha glömt bort och det spelar ingen roll vilka ursäkter man har. Man kan vissla och visa sitt missnöje, men att gå? Helt främmande och inget kul att bevittna.

¤¤¤¤¤

Nu kan man bara hoppas att spelarna verkligen tar sig i kragen och åker ner till Götet och visar att laget vill vara med i det här racet. Torsk och det känns rätt osäkert, även om jag fortfarande tror på laget.

VÅGA VINN!

¤¤¤¤¤¤

Skönt i alla fall att det finns några lag som håller fanan högt i AIK. I helgen har våra juniorlag varit uppe i norrland och för J18 gick det mindre bra. Torsk i två matcher medan J20 förlorade en tight match mot Skellefteå borta men som igår mot Modo visade att man verkligen vågar och vill vinna. Laget låg under med både 2-0 och 3-1 men kämpade sig ikapp och satte kvitteringen i 57:e minuten.

Förlängningen blev oavgjord och matchen fick avgöras på straffar där Joakim Thelin var den som fixade hem segern till AIK.

Det känns just nu som att Melin & Co borde plocka upp några juniorer som verkligen har den där känslan av att aldrig ge sig. Ingen av dom lär göra bort sig om dom får chansen och skulle matcherna exempelvis gå till straffar, våga satsa på dessa ungtuppar. Helt orädda och framörallt inte inlästa av målvakterna. Känns som att man inte har något att förlora på att ta upp juniorer i detta nu med tanke på skadorna.

¤¤¤¤¤

Damlaget hade också match igår och vann mot Munksund. Mer om det kan ni läsa här

¤¤¤¤¤

In och rösta på Viktor Fasth i Canal+-tävlingen på Facebook. Sprid detta så mycket ni kan!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, AIK, Elitserien, J18, J20, Match och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.