Våra fantastiska juniorer

Våra duktiga juniorer / Kilminster

Tror knappast att det är någon som har missat hur bra det har gått för båda våra juniorlag på sistone. J20 leder serien och J18 blev i helgen klara för fortsättningsserien, Allsvenskan.

J20 har gått som tåget den här säsongen och leder än så länge SuperElit Norra. Det är ju bara ett fåtal matcher kvar och de lag som kan rucka på serievinsten är Modo. Modo har två matcher mot Djurgården kvar och Djurgården kommer i sin tur att kriga för allt vad dom har för att ta sig vidare till Topp 10. Just nu ligger Djurgården på en sjätteplats vilket innebär att dom inte går vidare och det är väl med blandade känslor man ser fram emot dessa matcher. Vill ju att AIK ska vinna serien och samtidigt så ser jag gärna att Djurgården inte klarar av Topp 10, ett väldigt dilemma det här.

Med spelare som Mattias Janmark, David Lillieström Karlsson, Joakim Thelin, Adam Wahlkvist, Rasmus Palm. Nicklas Heinerö, Arvid Skogh och många fler så har laget en god chans även i fortsättningsserien.

#25 DK / Kilminster

J18 som blev klara i helgen för Allsvenskan spelar i Stavdal Cup från den 19 december på Hovet och jag rekommenderar alla som har möjlighet att kika in vårt J18-lag.

U17 har en Elitcamp i Norrtälje just nu och där har vi med två spelare. Ebbe Siönäs, målvakt och Adam Winborg, forward.

”Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att identifiera och utveckla våra mest talangfulla ungdomsspelare såväl praktiskt och teoretiskt inom näringslära, fysisk träning, mental träning, fair play och respekt, individuell teknik och individuell taktik. Svenska Ishockeyförbundets utvecklings- och landslagsavdelning ansvarar för att utbildningen bedrivs i en kvalificerad miljö med bra instruktörer. Under lägret kommer det att spelas tre matcher” enligt Hockeyförbundets hemsida.

Team 16 spelar två landskamper mot Finland nu och där har Robin Palmgren som var med i Stockholm Röd i TV-pucken tagit en plats.  Det är verkligen kul att så pass många av våra juniorer får möjlighet att bli uttagna till olika landslag.

Som grädde på moset så kommer ju Patrik Nemeth och Joakim Nordström spela JVM i Calgary också, så Gozzis ord om att fostra världsmästare, ja det börjar verkligen närma sig.

Vet du inte vad du ska köpa i julklapp? AIK IF säljer B-aktier och vad kan vara en bättre julklapp? För att fortsätta satsningen på vår framgångsrika ungdomsverksamhet samt i övrigt stärka AIK Ishockeyförening har du nu en möjlighet att förvärva de aktier av serie B som AIK IF innehar i AIK Ishockey AB.

AIK IF har hand om all ungdom- junior och damverksamhet och för att fortsätta på den inslagna vägen med en framgångsrik hockeyförening så är det här en av de absolut bästa klapparna ni kan tänka er.

Priserna är som följer:

– 200 aktier i AIK Ishockey AB, 2 biljetter till AIK-Frölunda den 28 december samt en AIK-pin. Pris 2 500 kr.

– 400 aktier i AIK Ishockey AB, 2 biljetter till AIK-Frölunda den 28 december samt en AIK-pin. Pris 5 000 kr.

– 800 aktier i AIK Ishockey AB, 2 biljetter till AIK-Frölunda den 28 december samt en AIK-pin. Pris 10 000 kr.

Kontakta AIK Hockey för mer information

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i J18, J20 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.