Derbydags!

Janmark har testats i A-laget / Jesper Zerman

I morgon lördag tar AIK sig an Djurgården nere på Ritorp. Det är alltså dags för derby och jag rekommenderar verkligen att ni åker ner och stöttar vårt J20-lag på plats.

AIK leder serien så här långt. I och för sig har man spelat 11 matcher vilket är – idag – 3 matcher fler än Djurgården som återfinns på en sjundeplats. Varför jag skriver – idag – är för att DIF spelar match ikväll också.

Vill man se AIK:s framtid så är det bara att bege sig ner till Ritorp klockan 15.00 då pucken släpps.

Det finns massvis av intressanta spelare i J20. Mattias Janmark som ni alla redan har sett – förmodar jag – i  A-laget den här säsongen. Joakim Thelin – son till legendaren Mats ”Mördarn” Thelin. Jacob Lager, Adam Wahlkvist, Oscar Milton, Arvid Skogh för att nämna några av våra duktiga juniorer.

####

Blir förvånad att inte AIK skriver en enda rad om detta på hemsidan. Tycker det är viktigt att lyfta fram juniorerna för dom är som sagt, AIK:s framtid. Alla vet – eller i alla fall de flesta – att Joakim Nordström och David Lillieström Karlsson har tagit klivet upp från juniorerna till A-laget den här säsongen och att då inte följa juniorverksamheten, känns så där.

####

Kom igen nu AIK och visa den bredd vi har i klubben. Det är dags nu att även haussa för vår ungdomsverksamhet som är riktigt bra.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i J20, Match och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.