End of discussion

Rör inte vår Viktor Fasth / Sign FreakShow - AIKforum

Lägg ner nu, lägg ner allt om att Viktor Fasth skulle vara en fuskare. Det är nog nu. Den enda anledningen till att man tog upp just Viktor Fasths skydd är enbart för att han är JUST, Viktor Fasth och spelar i AIK!

Samma skydd, samma märke, men dessa skydd gick igenom Hockeyförbundets kontroll, hm, ja just det, dessa skydd tillhörde Luleås målvakt! Hur är det möjligt?

Att sedan Sportbladet älskar att skriva om AIK i negativa ordalag är ju inte direkt någon nyhet, men man borde i alla fall ha kontaktat Bauer först och främst innan man pekat ut Viktor Fasth som en fuskare. Ibland är jag sur för att vi inte har samma regler som i USA där man kan stämma skiten ur allt och alla.

”Nu reder Bauer ut härvan.

– För det första är inte Viktor Fasth någon fuskare. Han använder ett Bauer-kombinat som är godkänt enligt Internationella Ishockeyförbundets regler och som även passerat mätningar gjorda under tidigare VM-turneringar på målvakter från andra nationer, men Svenska Ishockeyförbundet hävdar, efter en visuell bedömning, att Fasths skydd vid axlarna inte håller måttet. För mig är det jättekonstigt eftersom Johan Gustafsson i Luleå har samma skydd, men passerade testet i torsdagskväll, säger Marcus Johnsson, marknadschef Bauer.”

Tomas Ros blir bara mer och mer pinsam och snart kan han säkert inte hitta mer negativa saker om AIK, vad ska han då göra? Idag valde han rubriken; ”Nu görs Viktor Fasths skydd om”, i stället för – om han hade haft lite tåga i kroppen: ”Viktor Fasth är ingen fuskare”. Men det ska väl mycket till för att den mannen ska skriva i positiva ordalag när det gäller AIK. Ta bara det som han skrev igår, ”Utan Fasth så blir det kvalserien för AIK”. Tacka fasen för det. Vilket lag skulle klara sig utan målvakt?

Ett tips Ros i all välmening. Skriv i stället om hur Svenska Hockeyförbundet kan ha olika regler för svenska spelare än vad Internationella förbundet har. Då börjar vi få en story som är värd att läsa.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i Allmänt, Elitserien och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.