Kritiken fick gensvar!

Dags att fylla klacken / Jesper Zerman

Det var väldigt många som höjde rösterna när det gällde priserna i klacken speciellt för ungdomar och nu har AIK lyssnat och tagit åt sig av kritiken.

Från och med nu kommer det att kosta 99:- + avgift (10:-) i klacken för ungdomar upp till 18 år (född 93 eller senare) och för studenter som studerar vid högskola eller universitet. Det här är ett riktigt stort steg i rätt riktning för det finns inte en chans att man har råd att betala 170:- inkl avgift när man är ungdom eller student.

Nu gäller det att visa också att det är värt att sänka biljettpriserna. Att vi verkligen fyller klacken och varför inte börja direkt i morgon till matchen mot Luleå. Då finns ju även chansen för säsongare att ta med en eller två vänner för det eminenta priset 99:-/st + avgift och få plats på långsidan, bakom spelarbåset. Det är riktigt bra.

Tror att laget behöver lite extra hjälp efter stjärnsmällen mot Linköping och det kan vi på läktaren hjälpa till med.

####

Funderat väldigt mycket på det här med att Melin bytte ut Markus Svensson senast. Vad ger det för signaler till laget och till Svensson egentligen? Enligt Melin så ville han inte att Svensson skulle lida mer, men hade det inte varit bättre att säga till spelarna att skärpa till sig och att dom ska spela på exakt samma vis som dom gör när Viktor Fasth står? Den som är den stora förloraren just nu – anser jag – är Svensson. Hade spelarna ställt upp för Svensson så hade han kanske fått en revansch och känt att han hade stödet från utespelarna.

Vem som står mot Luleå är nog inte klar förrän i morgon men jag tror inte att det blir Svensson, tyvärr. Hur ska killen nu få chansen? Flera skriver att det hade varit bättre om han hade startat i en annan lättare match än Linköping borta. Jag undrar vad som hade hänt om det hade blivit en liknande start då, det är ju etter värre.

####

Vad hände med Fredrik Carlsson? Tyst som i graven på hemsidan och det är nog som tidigare att man inte går ut med skador, men jag tror inte att det är bra med honom. Han fick sig en rejäl tackling mot huvudet igen och med tanke på att han precis haft hjärnskakning så känns det absolut inget bra. Jag hoppas och håller alla tummar jag kan för att det bara var en försiktighetsåtgärd att ställa över honom resten av matchen senast.

####

Har ni sett förresten att vi har en spelare i J20 som leder den totala poängligan? Jo då och det var väl inte igår direkt det hände. Mattias Janmark som visat upp sig i A-laget verkar vara i rätt hyfsad form om man säger så. Inte så många mål men desto fler assist.

Vi har även med en back i topp 20. Arvid Skogh återfinns på tolfte plats vilket är helt okej för en back. AIK har totalt sex spelare topp 20. Mattias Janmark, Joakim Thelin, Arvid Skogh, Jacob Lager, Johan Lundmark och Nicklas Heinerö  i nämnd ordning.

I och för sig så har AIK spelat 2 matcher mer än de övriga, men det förtar ändå inte killarnas insats. En förlust på sex matcher visar att AIK vill vara med i topp.

Får Anders Hultin behålla sina spelare den här säsongen till skillnad mot förra när det var utlåning till höger och vänster så har nog J20 en riktigt bra chans att ta sig till slutspel och väl där, ja det vet vi alla vad som kan hända.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, Elitserien, J20, Match och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kritiken fick gensvar!

  1. Eddie skriver:

    De va väl ett jävla tjat om den där Janmark 😉
    Skogh är en riktig tuffing, tror att han leder AIK j20s utvisningsliga.

    Jag tycker nog att Melin gjorde rätt, det var ju en veritabel tjäftsmäll på resten av laget att byta ut Svensson.
    Det var väl en del i laget som behövde ransaka sig själva efter hur dom stod upp och hjälpte sin målis.

Kommentarsfältet är stängt.