Släpp fokuseringen

Han är mänsklig / Jesper Zerman

Är det inte dags att släppa fokuseringen på Viktor Fasth. Blir sjukt irriterad att läsa om alla de sk experternas kommentarer om Viktor Fasth. Killen är inte mer än mänsklig och kan faktiskt ha en sämre dag, om det inte vore så, så skulle han inte vara normal.

Fasth kommer säkert ihåg – till skillnad från Wikegård, Boork mf l – hur han blev pååkt förra säsongen av Brodin. Att då se när Kempe kommer med full fart emot honom utan att göra något för att bromsa eller liknande, tack f-n för att killen tappar fattningen. Den korta sekund det tar från att se Kempe komma farande till att han är nära att sopa till Kempe – han missade – den korta stunden är nog inte den sekunden man ställer sig och tänker: ”Ja just det jag har ett temperament så nu får jag inte göra något”.

Det låter på dessa herrar att det var Viktor Fasth som fick oss att förlora i derbyt. Jag säger – kvalificerat skitsnack. Visst om Fasth hade en sådan där kanondag så hade han kanske kunnat rädda oss, men hallå, vi har ett tjugotal spelare till på isen och det är väl dom som ska hjälpa Fasth i det här läget. Alla vet ju om att Hardy Nilsson har det som strategi att köra på målvakter, det är inget nytt.

Tycker på något sätt att diskussionens vara om Fasth är så fel. Borde man inte i stället börja diskutera det som verkligen är viktigt – FULSPELET I ATT KÖRA PÅ MÅLVAKTERNA!

Börja spela ett spel som är schysst till att börja med och det spelar ingen roll om målvakten heter Fasth, Svedberg, Tellqvist eller vad han nu heter. Det är bara bedrövligt att se forwards satsa allt dom har och åka rakt på en målvakt. Det slås mot blockerade puckar, man tvekar inte att köra in i målvakter och om man kallar detta för psykning då har man klara problem.

Tycker att dessa experter någon gång ska börja i rätt ände och verkligen belysa detta med målvakterna och hur utsatta dom faktiskt är. Att en kille som Rönnqvist kan sitta och klanka ner på Fasth är nästan så att man inte tror sina öron. Han om någon borde veta att det inte är direkt kul att få en forward över sig som kommer i 180 rakt in i sig.

Nu hade man chansen att ge sig på Viktor Fasth och som man tog den. Jag hoppas att alla är nöjda och glada nu och att ni har fått er portion och stillat er hunger av att klaga på Fasth.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, Match och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Släpp fokuseringen

  1. Eddie skriver:

    Har haft mina tankar åt detta håll också, helt rätt

Kommentarsfältet är stängt.