”Det var f-n på tiden”

Gynge matchavgör / Jesper Zerman

Det finns en rättvisa i alla fall! Äntligen eller som Fasth sa: ”-Det var fan på tiden”

Har nog aldrig varit med om så många utvisningar som i denna match när det har gällt att skydda sin målvakt. Helt otroligt. Här går domarbasen ut och säger att dom ska vara benhårda när det gäller att åka på målvakterna och likt förbannat så är det de försvarande laget som åker ut. Det är tydligen helt okej att åka på – ej utvisning – men att försvara målvakten, det är inte okej. Domarnivån är urusel!

Det är heller inte tillåtet att kämpa om pucken. Hallå, det kallas för närkampsspel. Det är tamigtusan helt otroligt att se Sören Persson & Co vara så enormt tafatta, man börjar ju faktiskt undra vad dom har för problem. Det ska ju tilläggas att det var samma domarpar som dömde oss i första matchen.

Fasth säger det vi alla tänker: -”Tionde gången gillt” och ”Det var fan på tiden”. Att laget överhuvudtaget orkade efter alla dessa utvisningar är bara att lyfta på hatten åt. Man ska ju även ha i minnet att vi fortfarande har fyra väldigt viktiga spelare borta och att då åka till kaffelandet att ta poäng är bra, riktigt bra.

Tack för att vi har fått in flera riktigt bra straffskyttar. Linus Videll visar vilken spelare han är och jag är den förste att inse, att jag nog har varit för hård mot Videll. Förlåt Linus, det var inte meningen!

Backarna Nemeth, Viklund och Johansson spelade över 20 minuter vardera i matchen. Forwardsen Bång, Sandberg och Rosén spelade 16 minuter vardera.

Jonas Liwing ligger tvåa i poängligan med sina fyra assist. What?!

Helt otroligt att inte en AIK:are ”leder” utvisningsligan med tanke på dessa två matcher. Sören Persson måste nog jobba ännu hårdare nästa match han dömer AIK.

Viktor Fasth leder målvaktsligan på 97.37%. Bra början på säsongen!

Kan bara säga att jag älskar detta lag. Ingen nämnd ingen glömd.

* Kräver ett nytt domarpar till nästa match!

* Försvara målvakten är ej tillåtet!

* Löfbergs Lila är och förblir en skitarena!

* FBK måste ha mutat allt och alla för att inte dra på sig några utvisningar!

* Färjestadsklacken är nog de fegaste supportrarna som finns i detta land!

* Kamp om pucken ger utvisning. Fråga Nemeth!

* Färjestadklacken har lärt sig ett nytt ord –  Horungar

* Helt okej att dricka ur glasflaska i Färjestadsklacken!

####

Boork påstår att någon spelare i AIK har över 200 000 i månadslön! Han säger det inte rakt ut, men han säger att det finns spelare i  ALLA lag som har en månadslön på över 200 000. Ibland så önskar jag verkligen att han har fog för det han säger, för har han inte det, då är det fasen illa att kläcka ur sig något sådant.

####

Sen skulle det vara kul om Hockeyligans och Swehockey statistik överenstämde någon gång. Kan man inte ha lite samarbete i alla fall. Jag tycker faktiskt att Liwing är värd sin assist från dagens match och att den även ska finnas med på Swehockey. Fast(h) det är ju bara vad jag tycker!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, Elitserien, Match och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Det var f-n på tiden”

  1. Joel skriver:

    Bara instämma i din kärlek till detta lag Är så underbart glad en som här dag att man föddes till gnagare!

Kommentarsfältet är stängt.