Anrell kan dra ….

Vad trött jag är på Lasse Anrell. Förra säsongen så fick han käka upp varenda litet ord han skrev och sa om AIK, men nu verkar han ta ny fart. Han kan helt enkelt dra något gammalt över sig och sluta kalla honom för Hockeyexpert, det är nog det sista han är!

Vill inte ens länka till skiten = Rosa bladet, men igår var det ju en liten premiär på Elitserien och AIK, ja vi var inte ens med, men likt förbaskat så måste Anrell skriva om AIK. Hittar han något att skriva om AIK så gör han det och det är ALDRIG positivt.

Växjös debut bättre än AIK:s. Tänk att det gick att få till en rubrik som handlade om AIK även om vi inte ens spelade igår.

När det gäller Växjö så tycker inte jag man kan säga varken bu eller bä efter matchen igår. Det var väl ungefär samma sak som efter vår match mot LHC förra säsongen, men då bör man komma ihåg att vi hade 15 spelare som aldrig spelat högre upp i divisionerna än HockeyAllsvenskan, men det tror jag Anrell har glömt bort. AIK spelade oavgjort mot Frölunda och vann i sudden, i andra matchen. Tar inte bort något från Växjös debut i Elitserien och det kan lika gärna bli bra som dåligt. Men att ens göra jämförelsen, bevisar hur mycket Anrell är påläst med tanke på vilka spelare som Växjö har värvat.

Sen har jag inte hittat en rad om Frölundas tröjor. Helt seriöst, man kan inte på något sett se deras siffror på ryggen om man sitter på läktaren, finns inte en chans. Nog för att AIK:s var i princip oläsliga med det syntes i alla fall att det stod något på ryggen. Här ser man inte ens att det står något. Mörkgröna siffror på röd tröja?!

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i Allmänt, Elitserien och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Anrell kan dra ….

  1. Eddie skriver:

    han är och förblir ett troll, det bästa är att lämna honom ifred så han kan få ”krita sin femma” ifred

Kommentarsfältet är stängt.