Hört på stan

Snyggaste masken / hjälmen

Ibland så kommer man över lite information som kan vara intressant eller så bryr man sig inte alls. Jag fick i alla fall reda på lite grejer om vår förre målvakt Fredrik Holmgren som idag bara går in för att plugga, tyvärr.

I princip så blev väl Holmgren lovad ett kontrakt med AIK när vi gick upp i Elitserien men någonstans på vägen så ändrades planerna innan truppen var klar. Tufft för Holmgren men det fanns många alternativ för honom ändå.

Först ut var Rögle som ville ha honom. Han hade bara behövt att tacka ja, så hade han haft kontraktet i hamn. Men han är väl som många andra, vem vill bo i Skåne liksom?

Sen var det flera klubbar som var intresserade men Holmgren ville verkligen ha ett Elitseriekontrakt och hade verkligen chansen att få ett, med Linköping. Eftersom LHC hade en målvakt skadad så blev Holmgren erbjuden ett tvåmånaderskontrakt. Egentligen var väl allt bara feltajmat men det gav sig inte bättre – eller sämre – än att han var tvungen att tacka nej.

Nu blev det ju inte enbart två månader som deras andremålvakt var skadad och hade Fredrik vetat det, ja då hade vi nog fått se Fredrik Holmgren som andremålvakt bakom Norrena. Hade varit fint att ha i sitt CV!.

Nu drar i alla fall Holmgren till England och pluggar i stället. Han har ju varit målvaktstränare tillsammans med en av AIK:s målvaktstränare Mikael Wernblom, så målvaktssysslan har han inte lagt av med fullt ut.

Frågan är vad som hade hänt om Holmgren hade fått vara kvar i AIK? Hade vi fått en ännu högre placering då, eller vad hade hänt?

En sak kan vi nog alla vara överens om. Fredrik Holmgren hade den snyggaste hjälmen/masken alla kategorier

Fredrik Holmgrens mask

Oavsett, så önskar i alla fall jag Holmgren allt det bästa.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.