Många matcher är det

Inte nog med att A-laget spelar mot Modo idag kl 14.00 – som dessutom TV-sänds – det är ju även fortsättning i TV-Pucken, ja i alla fall för ett lag.

Stockholm Vit åkte ut med båller och bång igår kväll. Dessutom så illa att det var mot Göteborg. Kan aldrig vara lyckat. Däremot så gick Stockholm Röd vidare efter en riktigt bra match, men med en effektivitet från Röd som inte var bra, om man säger så. Hur många chanser som helst och helt överlägsna i spelet men vinsten blev knapp, 1-0 till Röd och det målet dessutom i numerärt underläge!

Semifinal idag mot ett riktigt bra Västerbotten som slog ut Småland. Matchen börjar klockan 13 och som sagt, fortfarande har vi fyra AIK:are med. Kan även garantera att ni får se riktigt bra hockey.

Modo för A-laget och visst vore det kul med en vinst, men efter allt som har hänt, så tror jag att det tynger spelarna enormt mycket. Den som verkar ha det riktigt tufft är Fasth. Hans sorgsna ögon efter matchen mot Skellefteå sa allt.

Idag är det nog Markus Svensson som står och det känns bra att dom delar på sysslan, speciellt nu.

Fortsätter laget som dom gjorde mot Skellefteå, så tror jag på vinst och förste målskytt – ja jag fortsätter mitt tips – blir Blomdahl.

* * * *

Kom även ihåg derbyt i morgon nere på Ritorp. Vårt J20 möte Djurgården och det är en revansch som ska utkrävas.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, Träningsmatch, TV-Pucken och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Många matcher är det

  1. Kan jag se MoDo-AIK på nätet?

  2. Eddie skriver:

    Ursäkta….. Det är möjligt att det är fel info på J20 sidan igen, men enligt schemat så lirar dom en match mot huddinge idag, förvisso bara träningsmatch 🙂

Kommentarsfältet är stängt.