AIK:are i TV-pucken

Inläggen kommer lite huller om buller idag, men det finns en anledning till detta. Det här inlägget skrev jag på Nyheter24 först men jag vill även lägga upp det här, eftersom det är här jag kommer att husera i framtiden.

* * * *

Tycker att det är värt att nämnas att AIK har ett gäng spelare med i TV-pucken den här säsongen också. Stockholm har ju två lag, röd och vit och AIK har spelare med i båda lagen.

AIK:are i Stockholm Röd

Victor Forslund (målvakt)
Robin Palmgren (back)
Kevin Hermansson-Axh (back)
Robin Kovacs (forward)

Lite intressant är att Robin Palmgren är 180 cm lång och väger 80 kg medan Kevin Hermansson-Axh är 180cm lång och väger…. 90 kg! Hallå, killen är 15år! Mycket gröt där har jag en känsla av! Men det är bra, AIK behöver stora backar!

Stockholm Röd har spelat en match och i den stod Victor Forslund. En räddningsprocent på 95.88 är inte fy skam och matchen, ja den vanns med 5-1. En assist från Robin Kovacs.

Ikväll spelar Röd sin andra match och motståndarna Värmland Svart , ja dom spelar sin första match i och med denna. Bara att hålla tummarna för Stockholm ikväll alltså.

AIK:are i Stockholm Vit

Andreas Soulas (forward)

Stackarn. Han måste känna sig ensam i det laget för det var sjutton hur många gårdare det var med där. Det är ju faktiskt så att man börja undra vem som tar ut laget. Självklart är dessa spelare bra, men det finns ju ändå fler lag i Stockholm som har duktiga ungdomar.

Stockholm Vit har också spelat en match och där fick i alla fall Soulas göra mål. Målet tillkom i powerplay och det är bara att hoppas att det går bra för honom där. Idag spelar Vit sin andra match och då står Örebro Län för motståndet.

* * * *

Kollade in vad som gäller vid slutspel. Stockholm Röd spelar i grupp A och Stockholm Vit i grupp D. Ja ni kan ju kolla in själva vad som kan hända här! Antingen så måste både Röd och Vit vinna sina grupper eller så måste båda komma tvåa, för att inte möta varandra i ett eventuellt slutspel! Verkar ju helknasigt att man lägger slutspelet så, men det är väl för att inte två lag ska gå längre än till kvartsfinal. Risk för läggning i en match ifall risken finns att möta varandra, eller?

* * * *

Stockholm Röd vann TV-pucken förra året och då hade AIK fyra spelare med. Adam Winborg (forward), Ebbe Siönäs (målvakt), Fredrik Eriksson (back) och Felix Johansson (forward). Alla dessa spelare spelar i AIK J18. Stockholm har vunnit TV-pucken två år i rad och vem minns inte när Filip Sandberg – Christian Sanbergs lillebror – avgjorde finalen 2009

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.