Derby inom kort

Fotbollen spelar derby den 19 september. Hockeyn har derby den 20 september, men innan dess så är det ytterligare ett prestigederby.

Vårt J20-lag skulle i lördags ha spelat derby mot Dif men av någon anledning så blev det flyttat. Det som var grejen var att ingen hade kommit ut med uppgifter om det så tack vare Roger ”Roggan” Andersson, så fick vi reda på det under matchen mot Almtuna. Men nu så är det i alla fall dags för att utkräva revanch för nederlaget i början av försäsongen.

J20 har spelat fem träningsmatcher så här långt och det har blandats rätt rejält med resultaten men en sak är säker, får Hultin ihop det här laget så kommer dom att bli ruggigt bra. Ni vet ju te x att DK spelat i A-laget och i matchen mot Almtuna så var även Oskar Lindstedt, Mikael Söderberg, Edgar Klavins, Dennis Nordström och Mattias Janmark med. Alla dessa spelare spelar i J20 och det finns ännu fler spelare som är sevärda.

Så här ser resultaten ut så här långt och nu är det väl bara att se till att piska till ”Lillebror” också. Matchen spelas på söndag den 11 september 13.30 nere på Ritorp men i nya hallen.

AIK – Skellefteå 4-2
Västerås – AIK 1-1
AIK – Brynäs IF 2-2
AIK – HV71 4-6
DIF – AIK 5-3

Vill även puscha lite för speakern i juniormatcherna. Inger Nordström är riktigt bra på det hon gör. Har en behaglig röst och mycket kunnig. Skulle sitta perfekt på Hovet som speaker. Ibland är det ju kul och trevligt med nya röster.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget, J20, Träningsmatch och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Derby inom kort

 1. LiveResultat skriver:

  Hej,

  Då jag inte hittar din mailadress på sidan tänkte jag försöka kontakta dig såhär. Om du är intresserad i ett eventuellt länkutbyte med http://www.LiveResultat.se ber jag dig kontakta mig på support@liveresultat.se för mer information.

  Tack på förhand,
  Mvh
  LiveResultat.se

 2. Eddie skriver:

  I morgon ska J20 skörda gurkor kl 19:00 (om uppgifterna stämmer) 😉

  Jag e på plats i morron och på Söndag, hade givetvis velat se Lördagsmatchen, men det får bli en tripp till Ritorp på Fredag istället J18-gevalia

Kommentarsfältet är stängt.