Äntligen match, igen!

Det var tider det!

Det här med abstinens är ju faktiskt riktigt jobbigt! Här har man klarat sig i ett antal månader utan hockey, men nu när det börjar dra ihop sig, så vill jag ha hockey NU!

Tur är väl då att det är match ikväll och match i Sollentunahallen ?!?! PROZAC beskriver det jag känner. Det var tider det. Säga vad man vill om Division1-sejouren, men roligt hade vi och vi besökte nog varenda liten lada som gick att uppbringa inom en 16-milsradie. Kommer faktiskt inte ihåg hur många mil det var till Tierp, men det var väl ungefär 16 mil.

Det var smällkallt inne och ute!

Den gamla arenan som vi var i Sollentuna var smällkall och det var betongtrappor som var skyhöga och det är tur att man har några vänner som håller koll på resultaten som var då, för jag gör det inte, jo förresten, oavgjort borta mot Tierp och Engblom slogs med en gallergrind i den matchen och torsk mot Trånkan hemma med 2-4. Det var tider det, både på gott och ont.

 * * * *

Idag kommer i alla fall Markus Svensson att stå. Ska bli enormt kul att se honom ”in the game” så att säga. Inte ofta man fick tillfälle att kolla in Viktor Fasth vid sidan om isen och framför allt, hur är hans färdigheter att öppna och stänga båsdörren? Det svaret lär vi få ikväll.

J20 spelar träningsmatch mot Västerås borta. Ska ta reda på lite fakta om den matchen senare också, när tillfälle ges.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i A-laget. Bokmärk permalänken.