DK till Ryssland

Detta bildspel kräver JavaScript.

David Lillieström Karlsson som har gjort succé i A-laget har blivit uttagen till Juniorkronorna/Team 20 och åker med laget till Ryssland i september. Det börjar verkligen visa sig att hård satsning på juniorerna ger frukt.

Finns det någon som har missat att det blir fler och fler AIK:are som får chansen i de olika landslagen? Patrik Nemeth och Joakim Nordström har precis varit över i USA och spelat och nu är det alltså DK som får chansen.

Det kommer att vara ett antal turneringar under hösten och vi lär bli av med flera spelare i A-laget under den tiden.

1-3/9 2011. 4-nationersturnering i Podolsk, Moskvaregionen, Ryssland
10-12/11 2011. 4-nationersturnering i Pietsaari, Närpiö och Vasa, Finland
13-24/12 2011. VM-läger i Uppsala, Sverige, och Kanada

Det är inte bara till Team 20 som AIK:are är uttagna utan även till Team 17 återfinns två spelare. Målvakten Ebbe Siönäs och Adam Winborg är uttagna till bortalandskamper mot Finland den 2-4 september.

Vet inte om jag kan tjata nog om Adam Winborg, men har ni inte sett honom, så kolla in någon J18-match framöver. Nu finns det många fler riktigt bra spelare i J18, så ni lär inte bli besvikna om ni tar er tid att kolla.

Intressant också är att Mikael Wernblom som tränar våra juniormålvakter även är målvaktstränare i landslaget. Ett gott betyg kan man väl säga.

Annonser

Om Black Indeed

Hockey är min passion. Personliga tankar om hockey i största allmänhet även om AIK alltid är #1.
Det här inlägget postades i Allmänt, J18, J20 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.